Föräldrayoga

En stund i närhet där du och din bebis (3-9 månader) kan mötas i rörelse, andning, musik och sång. Som nybliven mamma stärker du din bäckenbotten och kroppen som helhet. För din bebis gör vi mjuk img_2020bebisyoga - vilket hjälper din bebis till bättre motorik och ökad trygghet. Kompendie för egen hemträning ingår i priset.

Partner kan givetvis också vara med.

Här visas första tillfället för våra yogakurser i denna kategori.

Här kan du också anmäla dig till respektive kurs. För anmälan eller frågor kan du också ringa Birgitta som är kursledare på 070 - 23 77 894 eller e-posta birgitta@yogainstitutet.nu. Klicka på kursnamnet för att få mer information eller komma vidare till anmälningsfunktionen.

Kommande kurser

Kommentarer

 • Hej! Jag är väldigt intresserad av er föräldrayoga. Kommer någon ny kurs att starta i vår? Mvh Johanna
  - Johanna Andersson
 • Varje torsdag har varit toppen, en mysig stund i vardagen och man stärker kroppen samtidigt.
  - Ulrika
 • Jättesköna mattor! Kursledaren förklarade mycket bra, lätt att förstå övningarna. Jättemysigt och avslappnande att få komma hit 1 gång per vecka. Skulle gärna gå 2 ggr/vecka. Tack! Lagom träning så här strax efter förlossning.
  - Amanda
 • Kursledaren var jättebra. Kändes superfint och äkta. Verkligen nöjd. Mamma-bebisyogan kändes fin både för mig och min son, tips och råd, inspiration och idéer. Tack!
  - Julia
 • Kursledaren var bra och tydlig. Bra att du upprepar vad du sagt tidigare om övningarna och vad de är bra för, för man hinner glömma bort och man hinner inte ta in allt på en gång. Trevligt med en testund efteråt!
  - Helena
 • Bra kurs med tydliga instruktioner.Skönt att få tillfälle till yoga tillsammans med sin bebis. Bra övningar efter graviditet och förlossning.Bebisen inte så inspirerad av övningarna men de sista gångerna började hon tycka det var kul. Sången jättebra för att ge bebisen lugn. Jag känner mig alltid lugn och stark efter yogapasset, känns som om inget kan rubba mitt lugn då. Tålamodet kan annars tryta ganska fort med två småttingar.Bra och lätt tillgänglig lokal. Mycket mysig!
 • En stund med ro och lugn ger mycket en annars ganska stressig vardag. Vi brukar ofta känna oss mer glada och tillfreds efter att ha börjat dagen med ett yogapass.
 • Tack för en jättebra kurs! Det känns skönt både i kropp och själ efter passen. Tycker också att jag orkar mer sen jag börjat med yoga. Efter ett par dagar utan yoga känns det i hela kroppen att man behöver ett pass. Har också blivit mer harmonisk och fått bättre tålamod. Mycket trevlig lokal. Mjuka sköna mattor och lampor med väldigt härligt ljus.
 • Efter yogan känns kroppen mycket avslappnad och lugn. När vi gör övningarna hemma så följer min dotter med bättre och bättre, alltså motoriken förbättras. Jättebra kurs!
 • Det var en bra dag och tid eftersom den stora pojken är på dagis.Innehållet och upplägget var bra och det var rofyllt och avslappnande. Jag tycker att mammabebisyogan var mycket bra, höjdpunkten på veckan!
  - Natalija
 • Det är så skönt att det verkligen inkluderar både mig och min dotter. Birgitta du har så mycket kunskap som jag är väldigt tacksam över att du delar med dig av. Jag mår så bra av att få vara här.
  - Sofie
 • Jättenöjd sen jag började på gravidyoga och sedan mamma-bebisyoga. Har lärt mig bry mig om hur jag mår och struntar i oviktiga saker.
  - Sofia
 • Intressant och lärorikt-veckans höjdpunkt. Kursledaren var engagerad och kunnig. Jag fortsätter gärna till hösten.
  - Terese
 • Tyckte mycket bra om kursledaren,Birgitta. Även väldigt bra att få ett kompendium med övningar o bilder!
  - Ingela