Gong

Gongbad Ängsbacka 2013

Gongbad har inget med vatten att göra. Du får sträcka ut på en mjuk ullmadrass, slappna av och låta vibrationerna från gongarna skölja genom dig och ditt energisystem. Detta skapar en mycket djup avslappning. Sinnet, med dina tankar och känslor, har ingen möjlighet att motstå ljudet av gongen och därmed stillas det rastlösa sinnet. Du känner dig avstressad och kroppen slappnar av ännu bättre. I regel startar vi alltid med några yogaövningar innan avslappningen, vilket underlättar för dig att slappna av.

Ge dig en stund i klangernas gemenskap, där du badar i ljud runtomkring dig och inom dig. Allt för att uppleva en djupare kontakt med dig själv. Gongarna hjälper dig att släppa invanda tankemönster som många gånger kan hindra dig från att komma i kontakt med ditt inre. Spänningar/blockeringar släpper i kropp och sinne. Efteråt känner du dig vitaliserad och har en skön energi inom dig. Kom och upplev!

Kortare gongavslappningar ges i regel på de flesta yogaklasser. Enstaka längre gongbad ges vid olika tillfällen under terminen - Se nedan för aktuella tider och anmälan!

Plats: Birgitta håller gongbad på olika platser. För att veta var, klicka på nedanstående evenemang. Om du vill att jag kommer till er för att hålla ett gongbad kontakta mig på birgitta@yogainstitutet.nu

För anmälan tryck på gongbadet du är intresserad av, då får du upp en mall där du fyller i dina uppgifter. Har du varit här tidigare trycker du endast in din e-postadress. Eventuellt behöver du komplettera om vi saknar någon uppgift på dig. Är du ny kund fyller du i alla dina uppgifter under "Ny kund".  Betalning sker till bg 5447-4333 en vecka före gongbadet!

img 9348gongbad

Kommentarer

 • Jag har aldrig någonsin känt mig så avslappnad, och det satt i under flera dagar efter gongavslappningen. Skönt!
 • Gongen är ljuvlig!
 • Skön musik och sång, underbar gong. Birgitta är en mycket duktig ledare, hon har en underbar röst som lugnar och stärker. Otrolig sångröst!
 • Jag vill ha mera gongbad. Det var ju rena heroinet, beroendeframkallande!
  - Gunilla Burstedt
 • Helt fantastiskt!
  - Maria Håkansson
 • "Att ha varit med på Gongbad tre gånger har betytt mera för mig än tre år inom psykiatrin"
  - Sara
 • Gongarna var verkligen en upplevelse. Fina att titta på och imponerande ljud.
 • Gongbad var en ny underbar upplevelse. Man vill vara med vid fler tillfällen. Man blir beroende av att må så positivt.
  - Ingalill H
 • Jag upplevde Gongen mycket positiv. Det var som att skjutas iväg på en kosmisk resa där jag svävade omkring i ett drömlikt tillstånd. Ett par gånger kändes ljudet hotande, men jag försökte hålla mig öppen och lugn inför det, och lät det skölja igenom mig istället. Efteråt kände jag mig tömd, som ett tomt skal, som kan fyllas med nytt stoff. Nästa dag kände jag mig lätt och glad, och piggare. Men samma dag, och kvällen efter, kände jag en stillhet, och med den en sorg. Det var som om jag såg mig själv och mitt liv bättre och klarare. Jag gör gärna om det!
  - Anna
 • Ett gongbad kan vara både läkande och avslappnande. Sist jag var med på Gongbad fick jag uppleva att det som hade värkt lite i mina operationssår i magen sen två månader tillbaka kändes lite mer under gången SEN VAR DET BORTA!
  - Eva Billqvist
 • Jag sitter just nu och "jobbar" vid datorn med din Gong i bakgrunden. HÄRLIGT! -rogivande
  - Marie
 • Stort tack för fantastiskt och "mångdimensionellt" gongbad i lördags!
  - Elisabeth
 • "Jag har nu deltagit 3 ggr på Gongbad m dig, jag måste säga att gongarnas effect på kropp, sinne och själ är fantastiska! Jag deltog sista gången på Nygård i Ekshärad med min brutna axel- dygnet efter kändes armen 'nyopererad', sårig och skör, jag gick igenom en själens mörka natt men hittade många svar i smärtan och tystnaden. Armen kommer bli bra och jag tackar så för din vackra sång och gong! Inte sista gången vi ses! Jag upplevde absolut att det hjälpte till med läkningsprocessen. Natten efter sov jag inget, hade hjärtklappning och armen svettades ut mängder, den var jättevarm. Kändes som omstrukturering /rensning på djup nivå, på cellnivå, på dna-nivå..;-)? Smärtsamt men häftigt..fick mycket bilder både i drömmar och i meditativt tillstånd dagen efter. Kändes som en ny läkningsprocess ngr dagar, sedan blev armen bättre. Gongbadet och medicinsk yoga har definitivt påskyndat läkningen. "
  - Lena Berg
 • Hej Birgitta\r\nDet var härligt gongbad du bjöd på har anmält mig och min syster till Värmdö i maj. Jag har alldeles nytt för mig något slags sus i öronen som hördes lite mer under och efter gongbadet. Jag tror själv att en speciellt stressad situation i slutet på förra sommaren skapade ljudet. \r\nNär du gick runt i rummet fylldes hela min kropp alla organ av gongen. Det längtar jag efter. Hade ganska mycket tankar som kom och gick. Idag känner jag mig glad och ser framemot nästa gongbad.\r\nSoliga Hälsningar\r\nMarie
  - Marie Grönlund