Kurser

YogaWorkshop med Sophia Göth - Lördag 1/4 kl10.30-15.30

Lördag 01 April 2017 10:30 - 15:30

The Radiant Body 2017 ett Mästerligt År, ett År att Bemästra!

med Sophia Göth

 

Vi är glada att Sophia vill komma till oss även i denna termin! Hon är en härlig yogalärare som bl a håller till på Urban Om i Stockholm. 

Mod, helhet, att vara fullständigt sig själv och att man har en stark utstrålning det är nyckelord för ”den strålande kroppen” den vi kallar den 10:e kroppen. Enligt Kundaliniyogans perspektiv har människan 10 kroppar inte bara en. Varje kropp har speciella gåvor likaväl som brister. Året 2017 handlar om just detta ”kroppen som härbärgerar vår utstrålning” 2+0+1+7=10 detta ska vi förkovra oss i. Lär dig känna in, lyssna till det djup varifrån allt ljus kommer, lyssna till att ”ALLT ÄR”.

"how one must give up everything and become zero to know, and to serve, the true self.”

 

Yogainstitutet Karlstad 1/4-2017 Kl. 10.30 -15.30 Pris 650 kr. Anmälan sker här nedanför.

Du bjuds på frukt/nötter och te.

Kundaliniyoga med Sophia, alla välkomna inga tidigare erfarenheter nödvändiga.

www.breathe.se instagram; breathe24.7 sophia@breathe.se

Varmt välkommen

Sat Nam

✫  

SophiaGoth

 

 SOPHIA / AMAR DEV KAUR.

Sophia är en uppskattad yoga lärare, föreläsare, kroppsterapeut och healer som håller klasser och workshops runt om i världen och med bas i
Stockholm. Med mer än 20 års erfarenhet delar Sophia med sig av sin kunskap och helhetssyn på människan. Genom att påverka och behandla kropp, sinne & själ kommer vi i kontakt med vår unika potential, vår kreativitet och hittar till återhämtning och stillhet. Människan behöver strategier och inspiration för att skapa ett liv som hon omfamnar och älskar. Kundaliniyoga är en sådan strategi.
Sophia är certifierad Kundaliniyogalärare & massageterapeut. Hennes yogaresa började på Yoga West i LA (3HO’s mother’ yogastudio) med sin lärare Guru Singh, tidigt 90 tal. I knappt 10 år hade Sophia förmånen att tillbringa många undervisningstimmar med Yogi Bhajan som gav henne det andliga namnet Amar Dev Kaur. Guru Singh fortsätter att vara hennes stora källa till inspiration.

Sophias kontaktuppgifter;
T.0708-307051

Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, (snett mittemot Herrhagskyrkan)

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading