Kurser

Hälsokur för hjärnan! 17 maj - med kort infomöte om Kundaliniyogalärarutbildningen

Onsdag 17 Maj 2017 18:30 - 20:30

Workshop med Kundaliniyoga, teori om hjärnan och meditationer för ett bra minne!
Kundaliniyoga har många effektiva och roliga tekniker som skapar hälsa för hjärnan. Med yogan städar vi bort stress, gynnar avspänning och skapar nya vanor. Här får vi tips om övningar för ett bra minne, god mat för hjärnan och hur vi kan använda yogan i vardagen. Aktuell forskning visar att en 12-minuters meditation hjälper sömnkvaliteten, minskar inflammationer och ger god effekt på hjärnans blodflöde.

Pris: 180 kr, inkl yogapass, yogite  

Hälsokur för hjärnan!

Hälsokur för hjärnan!


img 2697

Har du funderat på att gå vår yogalärarutbildning? 
Efter passet finns en informationsträff om nästa Kundaliniyogalärarutbildning som startar i september 2017. Den är gratis så du kan ansluta till kl 20.10 om du bara vill ha informationen.

Här svarar vi på dina frågor. Deltagare från tidigare utbildning berättar sina upplevelser av att gå den.

Kursledare: Charlotte Åström charlotte strmProfessional Teacher Trainer från Yogahuset i Stockholm 

Du kan delta i workshopen även om du inte önskar vara med på informationsmötet. Informationen startar ca 20.10 utifall att du bara kan vara med på den. Det kostar inget att vara med på själva informationen.

Du kan anmäla dig här nedtill genom att fylla i formuläret!

 

Så här säger två av våra deltagare som precis avslutat sin utbildning:

"Jag känner mig stabilare, säkrare på mig själv. Jag har stärkt mitt självförtroende och självkänsla. Värderar saker på ett annat sätt och har kommit närmare min familj. Detta är en utbildning som passar för dig som vill utveckla dig själv för din egen skull".

"Om du vill ha ett verktyg att förändra ditt eget och andra människors liv, ett verktyg, en metod du bär med dig var du än är i världen, hela livet som du kan utveckla så länge du lever, dela med dig av till de du möter för att bli en lyckligare, mer medveten, mer ansvarsfull och givande medmänniska. Vi har varit en fantastisk grupp människor som har delat detta år tillsammans. Det glömmer jag aldrig - en ynnest!" Lena Berg

img 2719

Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, 652 22 Karlstad, (snett mittemot Herrhagskyrkan)
Kontakt : Birgitta Hedman 070 - 23 77 894 eller 054 - 44 44 316 e-post birgitta@yogainstitutet.nu

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading