Kurser

Sommaryoga i Stadsträdgården tisdagar och torsdagar kl.17.30-18.30 v.24-34

Tisdag 18 Juli 2017 17:30 - 18:30

Kom till Karlstads vackra botaniska Stadsträdgård och njut av härlig yoga tillsammans med oss i en fin miljö. Vi varierar yogapass under sommaren för att stärka både kropp och sinne, vi tar hand om rygg, axlar och nacke och skapar skön energi som ger ett behagligt lugn i kroppen efteråt. Ibland slappnar vi av till ljudet av en gong och ibland till fågelsång och vacker musik. Vi avslutar alltid med en kort meditation efter vilan.

 

Du tar själv med liggunderlag och gärna en filt så du inte fryser i avslappningen. Bekväma mjuka kläder efter väder. Om det regnar så är vi inne på Yogainstitutet. Där går det in 30 stycken så då är det först till kvarn. Kolla Yogainstitutets Facebookssida för att veta var vi är. Där meddelar vi en timme före var vi håller passet.

 

img 2789

 

 Våra olika lärare är alla internationellt certifierade kundaliniyogalärare

 

Vi är på plats varje tisdag och torsdag kl.17.30-18.30 v.24-34. Alla är varmt välkomna, både nybörjare och erfarna. Det här är en inkluderande yogaform där alla kan delta efter sina egna förutsättningar, och vi ser fram emot att dela härliga sommarkvällar tillsammans. 

Tillbaka