Kurser

"The Aquarian Age" YogaWorkshop med Sophia Göth - Lördag 23/9 kl10.30-15.30

Lördag 23 September 2017 10:30 - 15:30

 

Vi är glada att Sophia Göth kommer till oss även den här terminen! Hon är en inspirerande yogalärare som bl a håller till på Urban Om i Stockholm.

 

"The Aquarian Age" Vår nya tid kännetecknas av tre nyckelord; Medvetenhet, Information och Energi. Aldrig tidigare i världens historia har vi som individer, haft så lätt att komma åt information som nu. Vi behöver inte nya val. Vi är översköljda med val. Vi behöver en upphöjd kapacitet att göra val.

 Kundaliniyoga erbjuder kraftfulla och praktiska tekniker som hjälper dig att medvetet, energiskt och framgångsrikt svara på den "nya tidens" utmaningar. Kom och var med på en fin workshop med Sophia Göth där vi blandar härlig yoga, givande meditation samt lite spännande teori. Alla är varmt välkomna att delta, oavsett tidigare erfarenheter.

 

"Understand through compassion or you will misunderstand the times".

 

Plats: Yogainstitutet Karlstad

Tid: 10.30 - 15.30 (rast på 1 timme)

Pris: 650 kr

 

 

 SophiaGoth

 SOPHIA / AMAR DEV KAUR.

Sophia är en uppskattad yoga lärare, föreläsare, kroppsterapeut och healer som håller klasser och workshops runt om i världen och med bas i
Stockholm. Med mer än 20 års erfarenhet delar Sophia med sig av sin kunskap och helhetssyn på människan. Genom att påverka och behandla kropp, sinne & själ kommer vi i kontakt med vår unika potential, vår kreativitet och hittar till återhämtning och stillhet. Människan behöver strategier och inspiration för att skapa ett liv som hon omfamnar och älskar. Kundaliniyoga är en sådan strategi.
Sophia är certifierad Kundaliniyogalärare & massageterapeut. Hennes yogaresa började på Yoga West i LA (3HO’s mother’ yogastudio) med sin lärare Guru Singh, tidigt 90 tal. I knappt 10 år hade Sophia förmånen att tillbringa många undervisningstimmar med Yogi Bhajan som gav henne det andliga namnet Amar Dev Kaur. Guru Singh fortsätter att vara hennes stora källa till inspiration.

Sophias kontaktuppgifter: sophia@breathe.se, www.breathe.se instagram;breathe24.7

Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, (snett mittemot Herrhagskyrkan)
Kontakt : Birgitta Hedman 070 - 23 77 894, birgitta@yogainstitutet.nu

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading
loading