Kurser

Gongbad på Nygatans yoga i Örebro - söndag 24 september 15.30-18.00

Söndag 24 September 2017 15:30 - 18:00

 

gongbadpyogainstitutet
Gongbad till ljudet av 6 gongar, shrutibox, hangdrum, trumma, flöjt, ocarina, shanti, flumis, sång, tibetanska klangskålar och en hel del andra ljud som hjälper dig till en riktigt djup avslappning där spänningar släpper och du upplever en djupare kontakt inåt. Sinnet blir lugnt och du känner dig avslappnad med ett rent och klart sinne i flera dagar efteråt. Gongen kommer med glädjen så förvänta dig att både känna dig glad, upprymd och lugn. På samma gång!

Vi startar med ett kortare yogapass. Sedan slappnar du av på den mjuka ullmattan i minst 45 minuter, och avslutar med en meditation där du upplever din egen gong.

Ditt sinne kan inte motstå gongens vibrationer. Därmed stillas det rastlösa sinnet. Du känner dig avstressad och kroppen slappnar av ännu bättre.

Kom och upplev ett gongbad i större format! Du kommer känna dig vitaliserad med en skön energi i kroppen.

Efter gongbadet kl 17.30 ges info om vår yogalärarutbildning i Kundaliniyoga med Medicinsk yoga, som startar i Örebro i mars 2018. Den delen är öppen för alla oavsett om du går på gongbadet eller inte och själva informationen om utbildningen är gratis.

Hang Birgitta

 

Tid: 24 sep kl 15.30-18.00

Plats: Nygatans Yoga

Pris: 300 kr/pers

birgitta3 3

För info kontakta Birgitta på Yogainstitutet 070 - 23 77 894 el. birgitta@yogainstitutet.nu.  Du anmäler dig via länken nedtill.

Kursledare: Birgitta Hedman   KRI cert. Kundaliniyogalärare & Mediyogaterapeut. Gongutbildad av Don Conreaux.
 
 
Plats : Nygatans yoga i Örebro, Nygatan 38
Kontakt : Birgitta Hedman 070 - 23 77 894, birgitta@yogainstitutet.nu

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading