Kurser

Sadhana - Morgonyoga och meditation

Söndag 15 Oktober 2017 06:30 - 09:00

yogalrarutbildningSadhana

Sadhana är den yogiska morgonrutinen, ett härligt sätt att starta din dag! Du går upp tidigt då naturens energier är som kraftigast, tar dig igenom en tyst sovande stad fram till Yogainstitutet. Vi välkomnar dig med doften av yogite och bjuder in dig att ligga ner på skönaste ullmadrassen och bara andas in lugnet! Det vi tillsammans skapar under morgonen följer med dig hela dagen. Närvaro, lugn, kraft och glädje.

06:30 börjar vi med att läsa Jap Ji, 40 poetiska verser på Ghurumuki. Du är välkommen att komma fram till 07:00 då vi låser dörren, tonar in och gör morgonens Kriya (yogapass) efter det får du vila en stund till gongens toner och vibrationer. Sadhanan avslutas med 62 minuters mantrameditation då vi sjunger 7 olika mantran för Vattumannens tidsålder.

Din egen rösts vibrationer påverkar din kropp och ditt sinne positivt under meditationen. Att få tillfälle att meditera tillsammans i 62 minuter ger dig möjlighet att gå djupt in i dig själv. Ofta dyker små sanningar upp från hjärtat, din innersta sanna röst viskar till dig!

Efter Sadhanan har du möjlighet att äta en god och närande frukost på Yogainstitutet till en kostnad av 30kr.

 

Välkommen att skapa skönaste starten på dagen tillsammans!

Den 15/10 kl 0630/0700-ca 0900 med efterföljande grötfrukost

Anna Cato leder Sadhanan 

(det går att ansluta fram till kl 0700 då vi låser dörren)

Sadhanan gör vi alltid som välgörenhet, men du vill och har möjlighet så får du gärna lämna en donation till organisationen Suicide Zero som vi samlar in pengar till i år.

Inga förkunskaper eller föranmälan krävs. Kom precis som du är! Vill du säga att du kommer kan du maila: anna@yogainstitutet.nu

 

 

 

 

 
Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14
Kontakt : Anna Cato, 0702-222536, anna.cato@yogainstitutet.nu

Tillbaka