Kurser

Stark och vital med Kundaliniyoga/Medicinsk yoga och Gong i Kopparberg - torsdag 26 oktober 18.00-20.00

Torsdag 26 Oktober 2017 18:00 - 20:00

 

gongbadpyogainstitutet
 
Vi startar med ett mjukt yogapass för att få en skön energi i kroppen. Då blir det lättare att slappna av och du kommer djupare in i avslappningen. Avslappningen sker till gongar, sång, klnagskålar, flöjt, shrutibox, vindspel mm. En stund i klangernas och vibrationernas helande sällskap.
 
Gongen har förmåga att ta en person till ett tillstånd bortom sinnet och tankarna där man kan uppleva en enhet med allt. Den hjälper dig på ett mycket effektivt sätt i processen att förändra invanda tankemönster och beteenden som många gånger hindrar dig från att komma i kontakt med ditt inre. Gongen är effektiv mot ett rastlöst och stressat sinne, du kan också släppa djupt liggande spänningar/blockeringar under ett gongbad och därmed känna dig vitaliserad till både kropp och sinne efteråt. Du sträcker ut på en egen medhavd yogamatta/liggunderlag, drar över dig en filt och låter vibrationerna, ljudvågorna från gongen skölja över/genom dig. Du upplever ljuden även inuti kroppen, inte bara med öronen. 
 
Detta hjälper dig att stilla sinnets tankar något, vilket hjälper dig att stressa av, släppa på spänningar och finna en djup avslappning. Du kommer känna dig vitaliserad med en skön energi i kroppen.

Efter gongbadet ges info om vår yogalärarutbildning i Kundaliniyoga med Medicinsk yoga, som startar i Örebro i mars 2018. Den delen är öppen för alla oavsett om du går på gongbadet eller inte och själva informationen om utbildningen är gratis.

 
Pris: 350 kr
 
 
Plats: Stora Gården i Kopparberg, Harald Olsgatan 1
 
Kursledare: Birgitta Hedman 
 
 
Plats : Stora Gården i Kopparberg
Kontakt : Birgitta Hedman 070 - 23 77 894, birgitta@yogainstitutet.nu

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading