Kurser

Hjärtchakrat - yoga, meditation och gongavslappning - 19 nov kl14.00-16.15

Söndag 19 November 2017 14:00 - 16:15
 
Den här klassen är full. Vi återkommer längre fram med ett nytt liknande tillfälle.
 
Hjärtchakrat är centrum för kärleken, både till oss själva och andra. När vårt hjärtchakra är i balans så får vi en större förståelse fullsizeoutput d3aför livet och universum, att vi alla hör ihop och är här för varandra. Vi får en djupare tillit och kärlek till oss själva som hjälper oss att hantera och acceptera livets svårigheter. Med hjärtat kan vi lyssna in, känna efter vad vi egentligen önskar av livet och de vi möter, och vi får mod att följa vår inre röst, leva livet som vi vill.
 
Vi kommer göra ett yogapass och meditation som öppnar upp för flödet av kärlek, frid och energi i våra liv, och vi kommer även ha skön djupavslappning till tonerna från gongarna. Vi lägger stort fokus på att vara närvarande och blicka in i oss själva, för att skapa ett inre lugn och hitta in till vår egen kraft och energi.
 
 
Efteråt så ingår det te och rawfoodboll för de som önskar.
 
 
 
Alla är varmt och hjärtligt välkomna, nybörjare som erfarna, då alla deltar helt efter sin egen förmåga och efter egna förutsättningar. Kom precis som du är!
 
Pris: 200 kr
Kursledare: Anna Cato.
 
AnnaCato
 
Anna är KRI-certifierad kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan, utbildad på Yogainstitutet i Karlstad. Hon har gått Kundaliniyoga Teacher Training Level 1 och Level 2 Mind & Meditation med huvudlärarna Sada Sat Singh och Sada Sat Kaur från Italien/USA. Hon har även gått Medicinsk Yogalärarutbildning för Ulrika Berglind (leg fysioterapeut/sjukgymnast, kundaliniyogalärare, yogaterapeut) och Ina Anaveden Berglind (leg läkare och forskare). Anna är medlem i SKY, Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund.
 
Anna delar yogan med glädje - enkelt, varmt och kärleksfullt. Allt för att hjälpa dig komma i kontakt med din egen inre kraft för ett liv i större närvaro, medvetenhet och livsglädje.
 
 
 
 
Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, (snett mittemot Herrhagskyrkan)
Kontakt : Anna Cato 0702-222536, anna.cato@yogainstitutet.nu

Tillbaka