Kurser

Gongbad i Mora hos Mika - onsdag 19 april 18.00-20.00

Torsdag 19 April 2018 18:00 - 20:00

 

gongbadpyogainstitutet
 
Vi börjar med lite kort enkel yoga som förberedelse för gongarna, sången, klangskålarna, flöjten, shrudiboxen, vindspelen  mm. Sedan följer en skön avslappning i klangernas och vibrationernas helande sällskap.
 
Det blir lättare att slappna av då du gjort lite enkel yoga före och du kommer djupare in i avslappningen. 
 
Gongen har förmåga att ta en person till ett tillstånd bortom sinnet och tankarna där man kan uppleva en enhet med allt. Den hjälper dig på ett mycket effektivt sätt i processen att förändra invanda tankemönster och beteenden som många gånger hindrar dig från att komma i kontakt med ditt inre. Gongen är effektiv mot ett rastlöst och stressat sinne, du kan också släppa djupt liggande spänningar/blockeringar under ett gongbad och därmed känna dig vitaliserad till både kropp och sinne efteråt. Du sträcker ut på en yogamatta (du medtar egen matta, filt och ev sittkudde) och låter vibrationerna, ljudvågorna från gongen skölja över/genom dig. Du upplever ljuden även inuti kroppen, inte bara med öronen. 
 
Detta hjälper dig att stilla sinnets tankar något, vilket hjälper dig att stressa av, släppa på spänningar och finna en djup avslappning. Kom och upplev!
 
Pris: 400 kr
 
Kursledare: Birgitta Hedman   
 
Anmäl dig på Facebook och till Mika genom att skicka ett meddelande till yogamedmika@gmail.com 
 
 
Plats : Mora Selja-Långlet bygdegård
Kontakt : Mika yogamedmika@gmail.com

Tillbaka