Kurser

Gongbad i Hagfors - torsdag 24 maj18.00-20.00

Torsdag 24 Maj 2018 18:00 - 20:00

 

gongbadpyogainstitutet
 
Vi börjar med lite kort enkel yoga, från Kundaliniyogatraditionen, som förberedelse för gongarna, sången, klangskålarna, flöjten, shrudiboxen, vindspelen  mm. Sedan följer en skön avslappning i klangernas och vibrationernas helande sällskap.
 
Det blir lättare att slappna av då du gjort lite enkel yoga före och du kommer djupare in i avslappningen. 
 
Gongen har förmåga att ta en person till ett tillstånd bortom sinnet och tankarna där man kan uppleva en enhet med allt. Den hjälper dig på ett mycket effektivt sätt i processen att förändra invanda tankemönster och beteenden som många gånger hindrar dig från att komma i kontakt med ditt inre. Gongen är effektiv mot ett rastlöst och stressat sinne, du kan också släppa djupt liggande spänningar/blockeringar under ett gongbad och därmed känna dig vitaliserad till både kropp och sinne efteråt. Du sträcker ut på en yogamatta (du medtar egen matta, filt och ev sittkudde) och låter vibrationerna, ljudvågorna från gongen skölja över/genom dig. Du upplever ljuden även inuti kroppen, inte bara med öronen. 
 
Detta hjälper dig att stilla sinnets tankar något, vilket hjälper dig att stressa av, släppa på spänningar och finna en djup avslappning. Kom och upplev!
 
Pris: 350 kr
 
 
Plats: Gamla Sätra skola gym hall, Storgatan 30 i Hagfors
 
Kursledare: Birgitta Hedman   
 
Du finner också eventet på Facebook utifall att du vill dela det med någon.
Plats : Gamla Sätra skola gym hall, Storgatan 30, Hagfors
Kontakt : Birgitta Hedman birgitta@yogainstitutet.nu eller 070-23 77 894

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading