Kurser

Kort grundkurs i Kundaliniyoga - Onsdagar kl.18.30-20.00 Start 15/8

Onsdag 15 Augusti 2018 18:30 - 20:00

V.33-34 Pris: 300 kr/2 ggr

 

Detta är en kort introduktionskurs på två tillfällen då du får lära dig gunderna i kundaliniyoga. Det är både för dig som är helt ny och aldrig prövat tidigare, och för dig som känner dig lite tveksam kring vissa delar och vill repetera. 

Du får ta del av de olika grundmomenten som ingår i kundaliniyogan:

-Andningsteknik med långa djupa andetag (stressreducerande andning)

-Eldandning (energigivande andning)

-Rotlås  - effekt och anledning

-Mudras - handställningar

-Meditation

 

Vi gör ett yogapass, slappnar av till gongens vibrationer och avrundar med meditation. Varmt välkommen till kundaliniyogans fina och tillåtande värld, där vi alltid yogar utan prestation och helt efter egen förmåga. Vi lägger stort fokus på att vara närvarande i nuet och blickar in i oss själva för att skapa ett inre lugn och hitta in till vår egen kraft och energi.

                                                           

AnnaCato

 

Kursledare: Anna Cato

Anna är KRI-certifierad yogalärare enligt Yogi Bhajan, utbildad på Yogainstitutet i Karlstad. Hon har gått Kundaliniyoga Teacher Training Level 1 och Level 2 Mind & Meditation och Vitality & Stress med huvudlärarna Sada Sat Sing och Sada Sat Kaur från Italien/USA. Hon har även gått Medicinsk Yogainstruktörsutbildning för kundaliniyogalärare med Ulrika Berglind och Ina Berglind.

Anna är medlem i SKY, Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund. 

 Anna delar yogan med glädje - enkelt, varmt och kärleksfullt. Allt för att hjälpa dig att komma i kontakt med din inre kraft för ett liv i större närvaro, medvetenhet och livsglädje. 

 

 

 

Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14 (snett mittemot Herrhagskyrkana
Kontakt : Anna Cato 0702-222536, anna.cato@yogainstitutet.nu

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading