Kurser

Kundaliniyoga: Morgonyoga med Eva-Marie - Tisdagar kl.07.30-08.30 Start 28/8

Tisdag 28 Augusti 2018 07:30 - 08:30

V.35-42. Pris: 1075 kr/8ggr.

 

Kundaliniyoga är en fysisk och mental träningsteknik som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla, kraftfulla tekniker för avslappning och koncentration, utformade för att passa olika människor. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

Vi gör ett yogapass och efter det får vi en skön stund för återhämtning då vi vilar, ibland till gongarnas läkande vibrationer som tar oss till djup avslappning. Sedan avslutar vi med en meditation. Alla kan delta, nybörjare som erfarna, helt utan prestation.

I alla grupper går vi igenom grunderna de två första tillfällena.

Varmt välkommen, precis som du är!

 

Eva Marie Dahl

 

Kursledare: Eva-Marie Dahl

 

Eva-Marie är systemvetare och beteendevetare och började med kundaliniyoga för 10 år sedan. Hon är KRI-certifierad kundaliniyogalärare och har gått Kundaliniyoga Teacher Trainer Level 1 med huvudlärarna Sada Sat Singh och Sada Sat Kaur från Italien/USA. Eva-Marie är medlem i SKY Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund.

 

Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, (snett mittemot Herrhagskyrkan)
Kontakt : eva-marie.dahl@outlook.com, 070-564 50 24

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading