Kurser

Höstyogaretreat på Hannemo kursgård i vackra Värmland 5-7/10

Från Fredag 05 Oktober 2018 -  15:00
Till Söndag 07 Oktober 2018 - 16:00

Vi upprepar vår uppskattade Kundaliniyogaretreat på natursköna Hannemo kursgård även i höst. Yogapass och meditationer. Teoripass om yogisk filosofi. Ljuvlig mantrasång i soluppgången. Spännande vegetarisk mat. Tid för tystnad, stillhet och promenader. Vi gör Breath-walk (andningspromenader) ute i skogen. Yoga och skratt. Gongbad, dans och mild massage. Om vädret tillåter meditaterar vi omkring lägerelden.

2,5 dagars retreat för att ladda batterierna och sätta en ny rytm. Ny miljö ger perspektiv på din tillvaro. En skön påfyllnad mitt under hösten.hannemo

"Tack för den fantastiska helgen i Hannemo! Jag har bara superlativer att skriva: Jag tycker att ni lärare är kunniga, trygga och det märks att yogan är en passion för Er! Hannemo som kursgård är en pärla dit jag gärna återvänder. Rent, fräscht, trivsamt och god mat! " Ing-Marie, Karlstad

Även nybörjare är välkomna!

Tid: 5-7 oktober 2018, start kl 15.00 på fredag till 16.00 på söndag


Kursledare: Birgitta Hedman KRI Professional Yoga Teacher Trainer från Yogainstitutet i Karlstad men även Nina Sagulin KRI Yoga Teacher från Stockholm och May Katrin Pedersen KRI Yoga Teacher från Norge medverkar på retreaten.

Pris: 3 500  kr inklusive kost och logi (Early-bird-pris före 20 augusti 2 990 kr)

Då du anmält dig här nedanför skickas en faktura till dig. Anmälan är bindande då du inbetalt anmälningsavgift på 1000 kr. Du får en faktura på totalbeloppet och betalar därför 1000 kr först och därefter 1 990 kr den 5 september. 

För mer info kontakta:

Birgitta 070-23 77 894 (birgitta@yogainstitutet.nu)

 

Vi har lite problem med anmälningsfunktionen för tillfället eftersom vi håller på att byta hemsida, så om du inte kan anmäla dig maila istället till birgitta@yogainstitutet.nu  för att anmäla dig!

img 2697 img 2736img 2725

Plats : Hannemo kursgård, Västra Ämtervik utanför Sunne i Värmland
Kontakt : Birgitta Hedman birgitta@yogainstitutet.nu eller 070-23 77 894

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading