Kurser

Hjärtchakrat - yoga, meditation och gong - 21/10 kl14.00-16.30

Söndag 21 Oktober 2018 14:00 - 16:30
 
 
Hjärtchakrat är centrum för kärleken och medkänslan, både till oss själva och andra. När vårt hjärtchakra är i balans så får vi en större förståelse fullsizeoutput d3aför livet och universum, att vi alla hör ihop och är här för varandra. Vi får en djupare tillit och kärlek till oss själva som hjälper oss att möta och hantera livets utmaningar utan rädsla. Med hjärtat kan vi lyssna in, känna efter vad vi egentligen önskar av livet - och få mod, tillit och kraft att följa det.
 
Vi kommer att använda kundaliniyogans effektfulla tekniker för att stärka hjärtat och fylla på med mer kärlek, glädje och ny härlig energi våra liv. Det blir yoga, meditation och skön djupavslappning till vibrationerna från gongarna, där vi hela tiden lägger stort fokus på att vara närvarande och blicka in i oss själva.
 
Alla är varmt och hjärtligt välkomna, nybörjare som erfarna, då alla deltar helt efter sin egen förmåga och efter egna förutsättningar. Det blir en härlig eftermiddag - kom precis som du är!
 
Pris: 250 kr
 
Kursledare: Anna Cato.
 
AnnaCato
 
Anna är KRI-certifierad kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan, utbildad på Yogainstitutet i Karlstad. Hon har gått Kundaliniyoga Teacher Training Level 1 och Level 2 Mind & Meditation samt Vitality & Stress med huvudlärarna Sada Sat Singh och Sada Sat Kaur från Italien/USA. Hon har även gått Medicinsk Yogalärarutbildning för Ulrika Berglind och Ina Anaveden Berglind. Anna är medlem i SKY, Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund.
 
 
Anna delar yogan med glädje - enkelt, varmt och kärleksfullt. Allt för att hjälpa dig komma i kontakt med din egen inre kraft för ett liv i större närvaro, medvetenhet och livsglädje.
 
 
 
 
 
 
Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, (snett mittemot Herrhagskyrkan)
Kontakt : Anna Cato 0702-22 25 36, anna.cato@yogainstitutet.nu

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading