Kurser

Kundaliniyoga i Forshaga med Maria - Måndagar kl.17:30-19:00 Start 22/10

Måndag 22 Oktober 2018 17:30 - 19:00

V.43-50 (ej v.44)  Pris: 985 kr/ 7 ggr. 

 

Kundaliniyoga är en fysisk och mental träningsteknik som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla, kraftfulla tekniker för avslappning och koncentration, utformade för att passa olika människor. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

 

Vi gör ett yogapass och efter det får vi en skön stund för återhämtning då vi vilar, ibland till gongarnas läkande vibrationer som tar oss till djup avslappning. Sedan avslutar vi med en meditation. Alla kan delta, nybörjare som erfarna, helt utan prestation.

I alla grupper går vi igenom grunderna de två första tillfällena.

Varmt välkommen!

 

Den här kursen hålls i Forshaga Folkets Hus i källarlokalen Myra. Du får ta med dig egen yogamatta och filt till vilan.

 

 

IMG 2781Kursledare: Maria Obed

 

Maria är certifierad yogalärare och kundaliniyogalärare under utbildning hos Yogainstitutet i Karlstad. Hon är även diplomerad coach och massageterapeut samt ger sessioner i hästterapi.  

 

 

Plats : Forshaga Folkets Hus, lokalen Myra
Kontakt : Maria Obed, mariaobed@gmail.com

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading