Kurser

Gravidyoga - Onsdagar 16.45-18.15 start 24/10

Onsdag 24 Oktober 2018 16:45 - 18:15

V.43-50 (ej V44), 985 kr/7 ggr inkl kompendium & tre yogapass på ljudfil.

Det här är en kurs för dig och ditt väntande barn. En stund i absolut lugn och ro, med ett inre fokus på barnet i magen. Här gör vi mjuka yogaövningar, tränar andnings- och fokuseringstekniker, uthållighetsträning och avslappning. Viktiga delar under graviditet och inför förlossning - ditt livs viktigaste ögonblick.

 

I priset ingår ett kompendium med alla yogapass, andningteknik och övrigt som informeras om på kursen samt tre ljudfiler med tre yogapass så att du kan starta hemma med din praktik. Detta skickas till dig då du varit på första tillfället. På så sätt kan du stärka dig under din graviditet och få ett bra stöd i yogan och andningstekniken för att träna det även hemma.

Du som redan gått en gravidyogakurs kan i mån av plats gå med enstaka tillfällen för 150kr fram till förlossningen, men om du vill gå ett enstaka tillfälle behöver du meddela det till Birgitta. Kontaktuppgifter finns nedan.

Du kan alltid ta igen missade tillfällen på andra grupper under veckan, i mån av plats. 

 

 

Kursledare: Birgitta Hedman.    

birgittaogongen3

 

Birgitta Hedman är huvudlärare på Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är KRI Professional Yoga Teacher Trainer, Mediyogalärare, yogaterapeut och KRI gravidyogalärare, taktil massör enligt Takti Pro och gongmästare genom Don Conreaux. Mellan 2009-2012 utbildade Birgitta instruktörer i Medicinsk yoga enligt Göran Boll. Birgitta håller även grupper i Kvinnoyoga och Gravidyogautbildning i både Sverige och Norge. 2011 utbildade sig Birgitta även i Hormonyoga för Dinah Rodrigues, vilket är till stor hjälp för de som har hormonella besvär. 2014 startade hon upp en yogalärarutbildning - KRI Kundaliniyoga Teacher Training Level 1 på Yogainstitutet. Här ges även Level 2 av Kundaliniyogalärarutbildningen. Hon undervisar på yogalärarutbildningarna i både Stockholm, Oslo, Karlstad och Örebro.

 

Birgitta har en gedigen utbildningserfarenhet efter att ha arbetat med utbildning i 30 år och med yoga i 16 år. Genom dessa delar hjälper Birgitta dig som yogaelev att utvecklas och komma djupare inom dig. Birgitta ger både yogakurser och enstaka konsultationer, både till enskilda och gravida. Hon är medlem i SKY Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund och IKYTA International Kundaliniyoga Teachers Association

Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, 652 22 Karlstad, (snett mittemot Herrhagskyrkan)
Kontakt : Birgitta Hedman birgitta@yogainstitutet.nu eller 070-23 77 894

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading