Kurser

Kundaliniyoga med Ulrika - Söndagar kl17.00-18.30 Start 4/11

Söndag 04 November 2018 17:00 - 18:30
 
Vecka 44-50. Pris: 985 kr / 7ggr
 

Kundaliniyoga är en fysisk och mental träningsteknik som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla, kraftfulla tekniker för avslappning och koncentration, utformade för att passa olika människor. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

Vi gör ett yogapass och efter det får vi en skön stund för återhämtning då vi vilar, ibland till gongarnas läkande vibrationer som tar oss till djup avslappning. Sedan avslutar vi med en meditation. Alla kan delta, nybörjare som erfarna, helt utan prestation.

I alla grupper går vi igenom grunderna de två första tillfällena.

Varmt välkommen!          

                                                     

Lärare: Ulrika Rhöse  
 
 
IMG 2586
 
Ulrika är färdig kundaliniyoga- och meditationslärare i september 2018, utbildad vid Yogainstitutets Kundaliniyoga Teacher Training. Ulrika är från Kalmar men bor med sin familj i Karlstad sedan 14 år tillbaka. Hon förmedlar yogan på ett varmt och tydligt sätt, allt för en större medvetenhet i vad just din kropp behöver och för att även ge den mer kraft och uthållighet.
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, 652 22 Karlstad (snett emot Herrhagskyrkan)
Kontakt : Ulrika Rhöse, ulrika.rhose@icloud.com, 070-822 52 76

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading