Kurser

Föräldrayoga-Onsdagar 11:00-12:00 Start 7/11

Onsdag 07 November 2018 11:00 - 12:00

4 onsdagar med start den 7/11 kl 11-12, 420 kr/4ggr inkl kompendium och ljudfil med övningar

 

Du och din bebis (3-9mån) får en stund tillsammans under rörelse, andning, sång och musik. Vi gör yogaövningar som stärker din kropp och din bäckenbotten. För din bebis gör vi mjuk bebisyoga och bebismassage vilket hjälper den motoriska utvecklingen, stärker matsmältningen hos din bebis och på så vis bidrar till bättre sömn. Kompendium för egen hemträning ingår i priset. Varmt välkomna!     

 

Partner kan givetvis också vara med. 

 

Här ligger en liten fin film som Omar al Dakkak från Syrien gjorde till Karlstads kommun där vår Föräldra-bebisyoga ingår: "Man vet aldrig vem som kan bli en vän": 

 

Kursledare: Birgitta Hedman, certifierad KRI Conscious Pregnancy Teacher sedan 2005. Hon har varit doula på förlossningar och hon driver även en instruktörsutbildning i gravidyoga sedan 2010. 

birgittaogongen3

Birgitta Hedman är huvudlärare på Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är KRI Professional Yoga Teacher Trainer, Mediyogalärare, yogaterapeut och gravidyogalärare, taktil massör enligt Takti Pro och gongmästare genom Don Conreaux. Mellan 2009-2012 utbildade Birgitta instruktörer i Medicinsk yoga enligt Göran Boll. Birgitta håller även grupper i Kvinnoyoga och Gravidyogautbildning i både Sverige och Norge. 2011 utbildade sig Birgitta även i Hormonyoga för Dinah Rodrigues, vilket är till stor hjälp för de som har hormonella besvär. 2014 startade Kundaliniyoga Teacher Training Level 1 på Yogainstitutet. Här ges även Level 2 av Kundaliniyogalärarutbildningen och vi finns även med yogalärarutbildningen även i Örebro och samarbetar med Yogahuset i Stockholm och Oslo. 

  

Birgitta har en gedigen utbildningserfarenhet efter att ha arbetat med utbildning i 30 år och med yoga i 16 år. Genom dessa delar hjälper Birgitta dig som yogaelev att utvecklas och komma djupare inom dig. Birgitta ger både yogakurser och enstaka konsultationer, både till enskilda och gravida. Hon är medlem i SKY Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund och IKYTA International Kundaliniyoga Teachers Association.

Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, 652 22 Karlstad (snett mittemot Herrhagskyrkan)
Kontakt : Birgitta Hedman 070 - 23 77 894, birgitta@yogainstitutet.nu

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading