Kurser

Håll dig stark & vital med yoga, gongbad & meditation - med kort infomöte om Kundaliniyogalärarutbildningen

Söndag 11 November 2018 13:00 - 15:00

kri tt level 1 logo
Birgitta Hjrtat 2

Har du funderat på att gå vår yogalärarutbildning? 

Välkommen till en eftermiddag med yoga och gongbad med  efterföljande informationsträff efteråt för de som önskar höra mer om nästa Kundaliniyogalärarutbildning som startar i mars 2019.

 

Vi gör ett yogapass för att skapa en grundstabilitet i kroppen, så att du kan stärka ditt nervsystem, öppna hjärtat och känna ett behagligt inre lugn sprida sig inombords, därefter följer ett gongbad där ljudet från gongarna får vibrera för en djupare avslappning där spänningar släpper och sinnet blir lugnare. Vi avslutar med en effektfull meditation.

 

Infomötet efteråt är gratis så du kan ansluta till kl 15.00 om du bara vill ha informationen om utbildningen. Här svarar vi på dina frågor. Deltagare från tidigare utbildning berättar om sina upplevelser av att gå den.

Tillfället är öppet för alla oavsett om du är intresserad av att gå vår yogalärarutbildning eller inte.

 

Birgitta gong

Kostnad: 250 kr

Tid: 11 november 13.00-15.00

 

Kursledare: Birgitta Hedman KRI Professional Teacher Trainer (på vår yogalärarutbildningen är vi ytterligare 5-6 lärare)

 

Du anmäler dig till yogan och gongbadet genom att fylla i formuläret längre ner.

 

Så här säger två av våra deltagare som precis avslutat sin utbildning:

"Jag känner mig stabilare, säkrare på mig själv. Jag har stärkt mitt självförtroende och självkänsla. Värderar saker på ett annat sätt och har kommit närmare min familj. Detta är en utbildning som passar för dig som vill utveckla dig själv för din egen skull".

"Om du vill ha ett verktyg att förändra ditt eget och andra människors liv, ett verktyg, en metod du bär med dig var du än är i världen, hela livet som du kan utveckla så länge du lever, dela med dig av till de du möter för att bli en lyckligare, mer medveten, mer ansvarsfull och givande medmänniska. Vi har varit en fantastisk grupp människor som har delat detta år tillsammans. Det glömmer jag aldrig - en ynnest!" 

img 0251

 

 

 

                              YI yogasalen

 

                                                 

                        

 

Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, 652 22 Karlstad, (snett mittemot Herrhagskyrkan)
Kontakt : Birgitta Hedman 070 - 23 77 894 eller 054 - 44 44 316 e-post birgitta@yogainstitutet.nu

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading