Kurser

Gongbad på Yogainstitutet - söndag 11 november 13.00-15.00

Söndag 11 November 2018 13:00 - 15:00

 

gongbadpyogainstitutet
 
Detta tillfälle är som ett vanligt gongbad men vi kommer efteråt att informera om Yogalärarutbildningen. Vi har därför valt att lägga det under workshops och du anmäler dig därför genom att gå in på den länken istället för att anmäla dig:
 
 
 
Till detta gongbad har jag inte lika många platser lediga eftersom jag redan har en grupp som kommer att delta så först till kvarn på dessa platser....
 
Vi börjar med lite kort enkel yoga för att få en skön energi i kroppen som förberedelse för gongarna, sången, klangskålarna, flöjten, shrudiboxen, vindspelen  mm. Då blir det lättare att slappna av och du kommer uppleva en djupare avslappning.
Kom och ge dig en stund i klangernas och vibrationernas helande sällskap.
 
Gongen har förmåga att ta en person till ett tillstånd bortom sinnet och tankarna där man kan uppleva en enhet med allt. Den hjälper dig på ett mycket effektivt sätt i processen att förändra invanda tankemönster och beteenden som många gånger hindrar dig från att komma i kontakt med ditt inre. Gongen är effektiv mot ett rastlöst och stressat sinne, du kan också släppa djupt liggande spänningar/blockeringar under ett gongbad och därmed känna dig vitaliserad till både kropp och sinne efteråt. Du sträcker ut på en mjuk ullmadrass och låter vibrationerna, ljudvågorna från gongen skölja över/genom dig. Du upplever ljuden även inuti kroppen, inte bara med öronen. 
 
Detta hjälper dig att stilla sinnets tankar något, vilket hjälper dig att stressa av, släppa på spänningar och finna en djup avslappning. Kom och upplev!
 
Pris: 250 kr
 
Kursledare: Birgitta Hedman 
 
 
 
Om du är intresserad av vår yogalärarutbildning kan du efteråt stanna kvar för att få lite info om vår yogalärarutbildning som startar i mars 2019 (early-bird-pris före 30 nov).
 
För anmälan: Du gör anmälan via länken ovan som tar dig till "workshops" där detta gongbad ligger. Om du inte lyckas anmäla dig skriv ett mail och anmäl dig till birgitta@yogainstitutet.nu 
 
 
 
 
 
Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, 652 22 Karlstad, (snett mittemot Herrhagskyrkan)
Kontakt : Birgitta Hedman 070 - 23 77 894, birgitta@yogainstitutet.nu

Tillbaka