Kurser

Paryoga/Förlossningsförberedande kurs onsdag 12 december kl 18.30-20.30

Onsdag 12 December 2018 18:30 - 20:30

hll om bebismage

Hur kan partnern vara ett stöd under graviditet och förlossning?

 

Paryogan är öppen för alla, även om du inte ska ha med dig en partner på förlossningen utan ha någon annan vid din sida, kan detta vara ett tillfälle för er att synka er samman. Att föda ensam är inte att rekommendera. Doula kan då vara ett bra stöd.

 

Kursen funkar bra både för dig som inte haft möjlighet att gå en gravidyogakurs och för dig som redan går vår gravidyogakurs. Flera väljer att gå både gravidyogakursen och denna kurs så båda parter kan känna sig delaktiga inför födelsen och första tiden med bebis. Du kan givetvis även komma själv på denna kurs.

 

Detta specifika tillfälle är som en avrundning till gravidyogakursen, där partnern kan följa med sista tillfället. Jag rekommenderar partnern att komma med på sista tillfället av gravidyogan för att Där tränar vi andningsteknik, fokuseringsteknik, avslappning, närvaro och uthållighet. Bra saker för båda parter att förbereda sig inför förlossningen. Vill du delta även på detta mailar du till birgitta@yogainstitutet.nu Kostnad 150 kr gravidyogapasset kl 16.45-18.15. Önskar du även ha ljudfiler och gravidyogakompendiet är kostnaden 350 kr. Detta ingår i gravidyogakursen som startat i oktober. 

 

 

Vi går igenom:

- andningsteknik

- mild massage som är bra att göra både under graviditeten och förlossningen

- spädbarnsmassage och tips om bebisen har kolik första tiden

- hur bära i bärsjal

 

Pris: 250:-/par inkl kompendie och fika

Lärare: Birgitta Hedman

Vi har lite problem med anmälningsfunktionen för tillfället eftersom vi håller på att byta hemsida, så om det inte går att anmäla sig kan du maila till birgitta@yogainstitutet.nu  för att anmäla dig!

Plats : Yogainstitutet. Sveagatan 14, snett mittemot Herrhagskyrkan
Kontakt : Birgitta Hedman, 070 - 23 77 894, birgitta@yogainstitutet.nu

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading