Kurser

Paryoga/Förlossningsförberedande kurs måndag 17 december kl 16.00-19.00

Måndag 17 December 2018 16:00 - 19:00

hll om bebismage

Hur kan partnern vara ett stöd under graviditet och förlossning?

 

Paryogan är öppen för alla, även om du inte ska ha med dig en partner på förlossningen utan ha någon annan vid din sida, kan detta vara ett tillfälle för er att synka er samman. Att föda ensam är inte att rekommendera. Doula kan då vara ett bra stöd.

 

Kursen funkar bra både för dig som inte haft möjlighet att gå en gravidyogakurs och för dig som redan går vår gravidyogakurs. Flera väljer att gå både gravidyogakursen och denna kurs så båda parter kan känna sig delaktiga inför födelsen och första tiden med bebis. Du kan givetvis även komma själv på denna kurs.

 

Vi går igenom:

- andningsteknik

- mild massage som är bra att göra både under graviditeten och förlossningen

- spädbarnsmassage och tips om bebisen har kolik första tiden

- hur bära i bärsjal

 

Pris: 500:-/par inkl kompendie och fika om du går gravidyogan. Om du inte gått gravidyogan är priset 700 kr. Kompendium på pdf samt ljudfiler till tre yogapass ingår i priset så att ni kan träna hemma efteråt.

 

Kursledare: Birgitta Hedman.    

birgittaogongen3

Birgitta Hedman är huvudlärare på Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är KRI Professional Yoga Teacher Trainer, Mediyogalärare, yogaterapeut och KRI gravidyogalärare, taktil massör enligt Takti Pro och gongmästare genom Don Conreaux. Birgitta har deltagit både i "Conscious Pregnancy yoga training" med Tarn Taran Kaur från USA, "YogaDoula training" med Guru Jagat Kaur från Frankrike samt kvinnoyogakurser i Sverige.

Mellan 2009-2012 utbildade Birgitta instruktörer i Medicinsk yoga enligt Göran Boll. Birgitta håller även grupper i Kvinnoyoga och Gravidyogautbildning i både Sverige och Norge. 2011 utbildade sig Birgitta även i Hormonyoga för Dinah Rodrigues, vilket är till stor hjälp för de som har hormonella besvär. 2014 startade hon upp en yogalärarutbildning - KRI Kundaliniyoga Teacher Training Level 1 på Yogainstitutet. Här ges även Level 2 av Kundaliniyogalärarutbildningen. Hon undervisar på yogalärarutbildningarna i både Stockholm, Oslo, Karlstad och Örebro.

Birgitta har en gedigen utbildningserfarenhet efter att ha arbetat med utbildning i 30 år och med yoga i 17 år. Genom dessa delar hjälper Birgitta dig som yogaelev att utvecklas och komma djupare inom dig. Birgitta ger både yogakurser och enstaka konsultationer, både till enskilda och gravida. Hon är medlem i SKY Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund och IKYTA International Kundaliniyoga Teachers Association

 

Vi kan ev ha lite problem med anmälningsfunktionen eftersom vi håller på att byta hemsida, så om det inte går att anmäla sig kan du maila till birgitta@yogainstitutet.nu  för att anmäla dig!

Plats : Yogainstitutet. Sveagatan 14, snett mittemot Herrhagskyrkan
Kontakt : Birgitta Hedman, 070 - 23 77 894, birgitta@yogainstitutet.nu

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading