Kurser

Yoga för ljus & julefrid - Ons 19/12 kl18.30-20.30

Onsdag 19 December 2018 18:30 - 20:30

 

Det här tillfället är fullt, men maila gärna anna.cato@yogainstitutet.nu om du vill ha en reservplats vid ev återbud. 

 

Vi ses för yoga ett par dagar före vintersolståndet, den kraftfulla tiden på året då mörkret får ge vika och ljuset kommer åter. Strax innan jul så är det också fint att ta tillfället att balansera sig och fylla på med stabilitet och ett skönt lugn för att lättare kunna möta helgerna som stundar utan stress i kropp och sinne.

Känner du att du kanske inte har tid med det här? I så fall är det förmodligen precis vad du behöver för att komma i en skön inre julstämning.

 

Tillsammans gör vi ett härligt kundaliniyogapass för att öppna och stärka hjärtat, sedan landar vi mjukt och stilla och vilar till gongens vibrationer innan vi avslutar med en fin meditation. Vi bjuder på te och julig rawfood-boll som avrundning innan vi går hemåt i decemberkvällen.

 

Alla deltar helt efter sina egna förutsättningar, nybörjare som erfarna.

Varmt och hjärtligt välkommen - precis som du är! 

 

Pris: 220 kr

  

AnnaCato

 

Kursledare: Anna Cato.

Anna är KRI-certifierad yogalärare enligt Yogi Bhajan, utbildad på Yogainstitut i Karlstad. Hon har gått Kundaliniyoga Teacher Training Level 1 samt Level 2 Mind & Meditation och Vitality & Stress med huvudlärarna Sada Sat Singh och Sada Sat Kaur ifrån Italien/USA. Hon är även gått Medicinsk Yogalärarutbildning för kundaliniyogalärare med Ulrika Berglind och Ina Anaveden Berglind.

 

Anna delar yogan med glädje - enkelt, varmt och kärleksfullt. Allt för allt hjälpa dig att komma i kontakt med din egen inre kraft för ett liv i större närvaro, medvetenhet och livsglädje. 

 

Anna är medlem i SKY - Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, 652 22 Karlstad, (snett mittemot Herrhagskyrkan)
Kontakt : Anna Cato 0702-22 25 36, anna.cato@yogainstitutet.nu

Tillbaka