Kurser

Fira vintersolståndet med Yoga och Gongbad på Yogainstitutet - fredag 21/12 17.30-19.30

Fredag 21 December 2018 17:30 - 19:30

 

gongbadpyogainstitutet
När det är som allra mörkast, firar vi att ljuset snart återvänder. Vi har alla möjlighet att skapa lite inre ljus och julefrid inom oss. 
 
Varva ner före jul och sätt en skön energi i kroppen. Då kanske mötet med alla blir desto bättre under jul. Koppla bort julstressen för en stund och sjunk in i gongens vibrationer. Möt lite helande energier som kan göra att spänningar som du lagrat på dig under hösten släpper och du kan agera med ett friare sinne.
 
Vi börjar med lite kort enkel yoga som förberedelse för gongarna, sången, klangskålarna, flöjten, shrudiboxen, vindspelen  mm. Sedan slappnar du av på den mjuka ullmattan till tonerna av gongens vibrationer.
 

Gongen har förmåga att ta en person till ett tillstånd bortom sinnet och tankarna där man kan uppleva en enhet med allt. Den hjälper dig på ett mycket effektivt sätt i processen att förändra invanda tankemönster och beteenden som många gånger hindrar dig från att komma i kontakt med ditt inre. Gongen är effektiv mot ett rastlöst och stressat sinne, du kan också släppa djupt liggande spänningar/blockeringar under ett gongbad och därmed känna dig vitaliserad till både kropp och sinne efteråt. Ljudvågorna från gongen skölja över/genom dig. Du upplever ljuden även inuti kroppen, inte bara med öronen.  
 
Detta hjälper dig att stilla sinnets tankar något, vilket hjälper dig att stressa av, släppa på spänningar och finna en djup avslappning. Kom och upplev!
 
Pris: 350 kr
 
Kursledare: Birgitta Hedman   
 
 
Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, 652 22 Karlstad, (snett mittemot Herrhagskyrkan)
Kontakt : Birgitta Hedman 070 - 23 77 894

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading