Kurser

Sadhana - Morgonyoga och meditation

Söndag 23 December 2018 06:30 - 09:00

Aquarian Sadhana söndag 23/12 kl.6.30-9.00.

Sadhana är den yogiska morgonrutinen, ett härligt sätt att starta din dag! Du går upp tidigt då naturens energier är som kraftigast, tar dig igenom en tyst yogalrarutbildningsovande stad fram till Yogainstitutet. Vi välkomnar dig med doften av yogite och bjuder in dig att ligga ner på skönaste ullmadrassen och bara andas in lugnet. Det vi tillsammans skapar under morgonen följer med dig hela dagen. Närvaro, lugn, kraft och glädje.

Vi samlas 06:30 för att läsa Japji (Själens sång), sedan väcker vi kroppen med morgonens Kriya (yogapass) och efter det får du vila en stund till gongens toner och vibrationer. Sadhanan avslutas med 62 minuters mantrameditation då vi sjunger 7 olika mantran för Vattumannens tidsålder.

 

Det går att droppa in under tiden vi läser JapJin fram till ca 06.50 och sedan låser vi dörren.

Din egen rösts vibrationer påverkar din kropp och ditt sinne positivt under meditationen. Att få tillfälle att meditera tillsammans i 62 minuter ger dig möjlighet att gå djupt in i dig själv. Ofta dyker små sanningar upp från hjärtat, din innersta sanna röst viskar till dig!

Efter Sadhanan har du möjlighet att äta en god och närande grötfrukost på Yogainstitutet till en kostnad av 30kr.

 

 

Lärare: Elin Hansson

Pris: Frivillig donation som skänks oavkortat till Världen i Värmland för att hjälpa ensamkommande ungdomar med mat och bostad.

Anmälan: Maila till birgitta@yogainstitutet.nu  och meddela om du kommer.

 

 

 

Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, 652 22 Karlstad (snett mittemot Herrhagskyrkan)
Kontakt : Birgitta Hedman birgitta@yogainstitutet.nu eller 070-23 77 894

Tillbaka