Kurser

Gongbad på Yogainstitutet med gemensam avslutande meditation för att fira 3HO 50 år - Lördag 5 januari kl 14:00-16:00

Lördag 05 Januari 2019 14:00 - 16:00

 

gongbadpyogainstitutet
 
 
Detta är ett tillfälle där vi börjar med yoga och sedan slappnar av till gongarnas vibrationer. Därefter kommer vi meditera tillsammans till en speciell andningsmeditation som kommer göras över hela världens alla Kundaliniyogacenter för att fira 3HO 50 år - Healthy, Happy, Holy organisation. Att alla har rätt att leva hälsosamt, vara glada och känna sig hela.
 
Vi börjar med lite kort enkel yoga för att få en skön energi i kroppen som förberedelse för gongarna, sången, klangskålarna, flöjten, shrudiboxen, vindspelen  mm. Då blir det lättare att slappna av och du kommer uppleva en djupare avslappning.
Kom och ge dig en stund i klangernas och vibrationernas helande sällskap.
 
Gongen har förmåga att ta en person till ett tillstånd bortom sinnet och tankarna där man kan uppleva en enhet med allt. Den hjälper dig på ett mycket effektivt sätt i processen att förändra invanda tankemönster och beteenden som många gånger hindrar dig från att komma i kontakt med ditt inre. Gongen är effektiv mot ett rastlöst och stressat sinne, du kan också släppa djupt liggande spänningar/blockeringar under ett gongbad och därmed känna dig vitaliserad till både kropp och sinne efteråt. Du sträcker ut på en mjuk ullmadrass och låter vibrationerna, ljudvågorna från gongen skölja över/genom dig. Du upplever ljuden även inuti kroppen, inte bara med öronen. 
 
Detta hjälper dig att stilla sinnets tankar något, vilket hjälper dig att stressa av, släppa på spänningar och finna en djup avslappning. Kom och upplev!
 
Pris: 350 kr
 
Kursledare: Birgitta Hedman 
 
Om du är intresserad av vår yogalärarutbildning kan du komma på ett informationsmöte efter gongbadet där vi pratar om utbildningen.
 
För anmälan: Vi håller på att uppdatera hemsidan. Om du inte lyckas anmäla dig i fälten nedanför skriv ett mail och anmäl dig till birgitta@yogainstitutet.nu 
 
 
 
 
 
Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, 652 22 Karlstad, (snett mittemot Herrhagskyrkan)
Kontakt : Birgitta Hedman 070 - 23 77 894, birgitta@yogainstitutet.nu

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading