Kurser

Ungdomsyoga med Ulrika - Måndagar kl.17.00-18.15 Start 21/1

Måndag 21 Januari 2019 17:00 - 18:15

 

V.4-12 (ej v.9) Pris: 800 kr/8 ggr 

Är du mellan 15-20 år och nyfiken på yoga? I vår värld som snurrar på allt fortare så är det viktigt att lära sig hitta lugnet, lära sig hantera inre och yttre stress och lyssna till sin kropp, sinne och själ.

 

I kundaliniyogan jobbar vi med andningsteknik och med att bli starka och smidiga inifrån och ut, både fysiskt och mentalt. Vi ökar självkänslan för att kunna se mer positivt på tillvaron. Det handlar om att släppa på stress och spänningar för att istället göra plats för ett inre lugn, energi, mod och livsglädje. Här finns varken tävlingsmoment eller jämförelse, vi släpper alla krav på prestation och på hur det ser ut på utsidan. Det handlar om enkla men kraftfulla yogatekniker där du i egen takt stärker dig själv och får öva på närvaro i stunden, vilket får positiva effekter på din övriga vardag. Vi gör ett yogapass och efter det får vi en skön stund för återhämtning då vi vilar, ibland till gongarnas vibrationer som tar oss till djup avslappning, för att sedan avsluta med en enkel meditation. Alla är välkommna att delta efter sina förutsättningar.

 

Kom och upplev, precis som du är! 

 

  

IMG 2586 

Lärare: Ulrika Rhöse

 

Ulrika är KRI-certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare, utbildad vid Yogainstitutets Kundaliniyoga Teacher Training. Ulrika är från Kalmar men bor med sin familj, man och två tonårsbarn, i Karlstad sedan 14 år tillbaka. Hon förmedlar yogan på ett varmt och tydligt sätt, allt för en större medvetenhet i vad just din kropp behöver och för att även ge den mer kraft och uthållighet. 

 

 

      

Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, 652 22 Karlstad, (snett mittemot Herrhagskyrkan)
Kontakt : Ulrika Rhöse, ulrika.rhose@icloud.com, 070-822 52 76

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading