Kurser

Kundaliniyoga med Cathrine - Söndagar kl.10.00-11.15 Start 3/2

Söndag 03 Februari 2019 10:00 - 11:15

 

V. 5-7 Pris: 430 kr (3 ggr)

Kundaliniyoga är en fysisk, mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla men kraftfulla tekniker där du i egen takt stärker dig själv, finner lugnet på insidan samtidigt som kroppen och sinnet blir mer flexibelt. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar, vi tränar vår närvaro i stunden, vilket får positiva effekter i vår övriga vardag. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

Vi gör ett yogapass och efter det får vi en skön stund för återhämtning då vi vilar, ibland till gongarnas läkande vibrationer som tar oss till djup avslappning. Sedan avslutar vi med en meditation. Alla kan delta, nybörjare som erfarna, helt utan prestation.

 

I alla grupper går vi igenom grunderna under de två första tillfällena.

Varmt välkommen, precis som du är!

 

 

Cathrine EgobekmparenLärare: Cathrine Jensen

Cathrine är KRI-certifierad kundaliniyogalärare, utbildad vid Yogainstitutet i Karlstads Kundaliniyoga Teacher Training Level 1 samt Level 2 Autenthic Relationship  – båda med huvudlärare Sada Sat Singh och Sada Sat Kaur från Italien/USA. 

Hon har deltagit i en kortare Gongutbildning med Birgitta Hedman samt en utbildning i Medicinsk yoga för Kundaliniyogalärare med Ulrika Berglind och Ina Anveden Berglind.

Cathrine delar yogan på ett rakt, enkelt och självklart sätt och förmedlar ett lugn så att du får en djupare kontakt inåt.

 

Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, 652 22 Karlstad (snett mittemot Herrhagskyrkan)
Kontakt : Cathrine Jensen, cathrinejensen21@yahoo.se, 0702-831294

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading