Kurser

Meditativ konsert med Radical Devotions mantra musik - 16 mars kl 17.00-18.30

Lördag 16 Mars 2019 17:00 - 18:30

Välkommen till en meditativ konsert. Sjunk in i ett härligt ljudlandskap, glid in i helande vibrationer från musiken och fyll på med energi. 

 

Alla är inbjudna till att chanta mantra och närvara! Kom och chanta med, eller bara lyssna och vila i en skön atmosfär. Att chanta mantran är en urgammal typ av yoga som har en positiv och upplyftande verkan på oss. 

Efter mantrasången kommer en skön stillhet. Helt utan ansträngning kommer musiken att föra oss till en fridull klarhet.  Musiken är ett redskap till meditation och yogapraktik i sig. En högeffektiv och snabb väg till att nå in till vår essens i hjärtat. Bhakti yoga, eller hängivenhetens yoga, betyder helt enkelt hjärtats väg. 

 

Sedan 2008 har Radical Devotions musik förmedlat budskapet om vår inneboende essens. Musiken är ett verktyg till meditation och självinsikt. Radical devotion har sitt unika sound och det ett starkt energifält  under konserterna. Många har uttryckt att de blir djupt berörda av musiken. Detta är ingen religion, ingen anknytning till någon speciell andlig riktning. Det är mer ett möte med dig själv i hjärtat av sanning. 

 

Trond Erland Sigvartsen, sång och gitarr och Linda Grahn, sång och harmonium, möttes på en festivalscen. Den fann direkt tonen och började spela tillsammans. Hon har hållit på med meditation sedan barndomen och är utbildad Kundaliniyogalärare. Trond har spelat i ett antal band sedan 10-årsåldern och har jobbat som healer i flera år, bl a med tibetanska klnagskålar.  Han har hållit på med yoga och meditation i över 20 år, bl a som Kundaliniyogalärare och inom Tibetansk Buddhism. Linda och Trond har hållit på med mantra och meditationsmusik under de senaste 10 åren tillsammans.

Radical Devotion finns utanför Oslo.

 

Pris: 250 kr

Kursledare:

Linda Grahn Harmonium och chanting

Trond Erland Sigvartsen - Gitarr och chanting

 

Radical Devotions mantra har över 400000 lyssningar på youtube:

https://radicaldevotions.no

https://facebook.com/MeditativeMusic1/

https://www.youtube.com/user/RadicalDevotion/videos

 

Om du har problem med anmälan kontakta birgitta@yogainstitutet.nu

 

 

RadicalDevotion2

Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, 652 22 Karlstad, (snett mittemot Herrhagskyrkan)
Kontakt : Birgitta Hedman birgitta@yogainstitutet.nu eller 070-23 77 894

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading