Kurser

Vårkraft - yoga, gong och meditation - Sön 24/3 kl.14.00-16.30

Söndag 24 Mars 2019 14:00 - 16:30

 

Välkommen till en eftermiddag där vi använder kundaliniyogans effektfulla tekniker för att släppa på stress och spänningar och göra plats för ny vitalitet och skön, ljus energi. För att kunna stå i vår fulla kraft - känna oss stabila, trygga och hjärtcentrerade - så behöver vi ta hand om insidan, rensa ut och släppa på den tunga ryggsäcken. Vi gör ett yogapass för att rensa ut och stärka nervsystemet, vi vilar till gongarnas läkande vibrationer och avslutar med en längre meditation - en riktig skön storstädning på insidan. Tillsammans sätter vi tonen för våren och sår nya frön i hjärtat.

Innan vi går hemåt fyller vi på med en närande grön drink för att lägga en fin grund till ny härlig vårkraft.

 

Alla kan var med oavsett yogaerfarenhet och du anpassar allt efter dina förutsättningar.

Varmt och hjärtligt välkommen precis som du är!

 

Pris: 250 kr

 

Lärare: Anna Cato

AnnaCatoAnna är KRI-certifierad yogalärare enligt Yogi Bhajan, utbildad på Yogainstituet i Karlstad. Hon har gått Kundaliniyoga Teacher Training Level 1 samt Level 2 Mind & Meditation med huvudlärarna Sada Sat Kaur och Sada Sat Singh från USA. Level 2 Vitality & Stress samt Lifestyles & Lifecycles har hon gått med Sada Sat Kaur och Dharma Singh från Tyskland. Hon har även gått Medicinsk Yogalärarutbildning för Ulrika Berglind och går nu en 1-årig utbildning i Sat Nam Rasayan - den yogiska healingtekniken.

 

Anna delar yogan med glädje - enkelt, varmt och kärleksfullt. Allt för att hjälpa dig att komma i kontakt med din egen inre kraft för ett liv i större närvaro, medvetenhet och livsglädje. 

 

Anna är medlem i Sky - Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund.

 

 

 

Om du har problem med anmälan kontakta birgitta@yogainstitutet.nu

 

 

Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, 652 22 Karlstad, (snett mittemot Herrhagskyrkan)a
Kontakt : Anna Cato 0702-22 25 36, anna.cato@yogainstitutet.nu

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading