Kurser

Kundaliniyoga med Elin & Therese - Måndagar kl17.00-18.15 Start 25/3

Måndag 25 Mars 2019 17:00 - 18:15

 

V.13-23 (ej v.17) Pris: 1350 kr/10 ggr (alternativt gå varannan vecka - betala 675 kr)

Kundaliniyoga är en fysisk, mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla men kraftfulla tekniker där du i egen takt stärker dig själv, finner lugnet på insidan samtidigt som kroppen och sinnet blir mer flexibelt. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar, vi tränar vår närvaro i stunden, vilket får positiva effekter i vår övriga vardag. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

Vi gör ett yogapass och efter det får vi en skön stund för återhämtning då vi vilar, ibland till gongarnas läkande vibrationer som tar oss till djup avslappning. Sedan avslutar vi med en meditation. Alla kan delta, nybörjare som erfarna, helt utan prestation.

I alla grupper går vi igenom grunderna under de två första tillfällena.

Varmt välkommen, precis som du är!

 

OBS! Den här kursen har två stycken lärare som håller varannan vecka. Har du svårt att gå på yoga varje vecka som t ex ensamstående förälder så kan du betala hälften. Ange i så fall om du vill gå jämna eller ojämna veckor i kommentarsfältet i själva anmälan.

 

Lärare: Elin Hansson och Therese Appel

  

Elin Therese

Ojämna veckor: Elin Hansson 

Elin är under utbildning till Kundaliniyogalärare, Teacher Training Level 1 med huvudlärare Sada Sat Kaur från Italien/USA och Dharma Singh från Tyskland och blir färdig maj 2019. Elin har även gått gongutbildning för Birgitta Hedman och är tidigare diplomerad gympaledare för Friskis & Svettis. Elin förmedlar yogan med ett lugn och en tydlighet samt uppmanar dig att hitta din inre styrka och medvetenhet.

 

Jämna veckor: Therese Appel 

Therese är under utbildning till Kundaliniyogalärare vid Yogainstitutet, Teacher Training Level 1 med huvudlärare Sada Sat Kaur från Italien/USA samt Dharma Singh från Tyskland och blir färdig i maj. Hon har även gått en Medicinsk Yogalärarutbildning för Kundaliniyogalärare med Ulrika Berglind och Ina Anveden Berglind 2018 i Göteborg. Therese är även utbildad lärare mot yngre åldet samt taktil massör. Hon är engagerad i Bröstcancerföreningen i Värmland där hon är utbildad stödperson för cancerberörda.

Therese har själv utövat kundalniyoga sedan 2015 och ser det som ett verktyg i vardagen för kropp, sinne och själ.

 

 

 

Om du har problem med anmälan kontakta birgitta@yogainstitutet.nu

 

 

Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, 652 22 Karlstad (snett mittemot Herrhagskyrkan)
Kontakt : Birgitta Hedman birgitta@yogainstitutet.nu eller 070-23 77 894

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading