Kurser

Gravidyoga - Onsdagar 16.45-18.15 start 27/3

Onsdag 27 Mars 2019 16:45 - 18:15

V.13-22 (ej v.18) 1260 kr/9 ggr inkl kompendium på pdf & tre yogapass på ljudfil.

Det här är en kurs för dig och ditt väntande barn. En stund i absolut lugn och ro, med ett inre fokus på barnet i magen. Här gör vi mjuka yogaövningar, tränar andnings- och fokuseringstekniker, uthållighetsträning och avslappning. Viktiga delar under graviditet och inför förlossning - ditt livs viktigaste ögonblick.

 

I priset ingår ett kompendium på pdf med alla yogapass, andningteknik och övrigt som informeras om på kursen samt tre ljudfiler med tre yogapass så att du kan starta hemma med din praktik. Detta skickas till dig då du varit på första tillfället. På så sätt kan du stärka dig under din graviditet och få ett bra stöd i yogan och andningstekniken för att träna det även hemma.

 

Du som redan gått en gravidyogakurs kan i mån av plats gå med enstaka tillfällen för 150kr fram till förlossningen, men om du vill gå ett enstaka tillfälle behöver du meddela det till läraren. Kontaktuppgifter finns nedan.

Du kan alltid ta igen missade tillfällen på andra grupper under veckan, i mån av plats. 

 

 

erika malmen hagstrom

 

Lärare: Erika är KRI-certifierad yogalärare enligt Yogi Bhajan, utbildad på Yogainstitut i Karlstad. Hon har gått Kundaliniyoga Teacher Training Level 1 med huvudlärarna Sada Sat Singh och Sada Sat Kaur från Italien/USA. Hon har även gått kost- och hälsocouch-utbildning och håller normalt sett yogakurser i Åmål.

 

Erika har länge intresserat sig för yoga men det var först 2012 som hon hittade hem i Kundaliniyogan, genom gravidyogakurs på Yogainstitutet med Birgitta. Hon har sedan dess praktiserat Kundaliniyoga och går nu Sat Nam Rasayan - den yogiska healingtekniken.

Erika är medlem i SKY, Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund.

 

 

 

 

Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, 652 22 Karlstad, (snett mittemot Herrhagskyrkan)
Kontakt : Erika Malmén Hagström 072-0011053, mycorrhizayogahalsa@hotmail.com

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading