Kurser

Kundaliniyoga i Forshaga med Jane - Onsdagar kl.17.30-19.00 Start 10/4

Onsdag 10 April 2019 17:30 - 19:00

 

Vecka:15-23 (ej v.17) Pris:1000 kr/8 ggr

Kundaliniyoga är en fysisk och mental träningsteknik som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla, kraftfulla tekniker för avslappning och koncentration, utformade för att passa olika människor. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

Vi gör ett yogapass och efter det får vi en skön stund för återhämtning då vi vilar innan vi avslutar vi med en meditation. Alla kan delta, nybörjare som erfarna, helt utan prestation.

I alla grupper går vi igenom grunderna de två första tillfällena.

Varmt välkommen!

 

OBS! Den här kursen hålls i Forshaga. Lokal meddelas vid kursanmälan. Du får ta med dig egen yogamatta och filt till vilan.

 

Lärare: Jane Andersson

jane 58532813a5371596441576abff3fe830Jane är under utbildning på Yogainstitutet i Karlstad till KRI certifierad Kundaliniyogalärare, Teacher Training Level 1 med huvudlärare Sada Sat Kaur från Italien/USA och Dharma Singh från Tyskland. 

Jane är utbildad Hypnoterapeut SSEAH, Healing Touch level 1, level 2 och level 3 för David Rabinowitsch. Hon har även utvecklat sin mediala förmåga för bl.a Glyn Edwards Uk, Marion Dampier Jeans Uk, Colin Fry UK och Jan Jordheim Dk. Jane har hjälpt människor med deras personliga och andliga utveckling i 15 år. 

Jane känner att yogan är en viktig del av hennes liv då den återskapar balans och ger kraft på alla plan fysiskt, psykiskt, känslomässigt och andligt. När man utövar yoga så blir man lugn, stark, energifylld och glad och detta vill hon dela med sig av till andra.

 

 

Plats : OBS: Denna kursen är i Forshaga
Kontakt : janeandersson77@gmail.com

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading