Kurser

Yoga & gong - ljudets effekter på nervsystemet för avslappning och sinnesro i Stora Mellösa - Måndag 10 juni kl 18.00-20.00

Måndag 10 Juni 2019 18:00 - 20:00

Hang Birgitta

 

Välkommen till en workshop där vi kommer göra ett härligt yogapass med gong, prata om gongens och ljudets effekter på nervsystemet. Hur vi kan stärka oss med yoga, ljud, andning, meditation och avslappning. 

Efteråt hålls en information omkring yogalärarutbildningen som vi startar i Örebro i augusti 2020. Denna del kan du komma till även om du inte kommer till workshopen. 

Pris: 275 kr

Kursledare: Birgitta Hedman är Professional Kundalini Yoga Teacher Trainer, driver Yogainstitutet i Karlstad, och anordnar kurser och utbildningar i Kundaliniyoga och Medicinsk yoga i Karlstad och Örebro. Hon är Conscious Pregnancy yoga teacher och håller utbildning i gravidyoga både för yogalärare och vårdpersonal. Hon är även utbildad i gong av Don Conreaux och ger taktil massage. Många olika delar som syftar till att skapa ett lugnt nervsystem som är en bra grund till hälsa.

Plats : Stora Mellösa
Kontakt : Birgitta Hedman 070 - 23 77 894, birgitta@yogainstitutet.nu

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading