Kundaliniyoga

Yoga för livskraft & inre balans - Torsdagar 17:30-19:00 Start 12/4

Torsdag 12 April 2018 17:30 - 19:00

V.15-22, Pris: 1120 kr/8ggr.

 

AnnaCato

I en tid då omvärlden rusar på så behöver vi livskraft och inre balans för att stå stadiga i oss själva, oavsett vad som sker runtomkring. Med kundaliniyogan så jobbar vi med det - vi tar hand om kropp, sinne och själ för att stärka oss både fysiskt, mentalt och känslomässigt.

 

I den här kursen så blandar vi både mjuka och kraftfulla pass, och du anpasssar det alltid till din egen nivå. Vi jobbar med andning och flexibilitet både för kropp och själ, tar hand om vår rygg, ökar rörligheten och stärker nervsystemet. Med självkännedom och ett balanserat sinne så kan du skapa mer utrymme för harmoni, energi och glädje i livet. 

 

Vi använder tekniker som hjälper dig att lättare hantera all stress och yttre press i vardagen. Yogan hjälper dig att vara närvarande och blicka inåt, så att du kan finna stillhet och ro, samt hämta kraft inom dig för ett liv med mera mod och livsglädje.

 

Efter själva yogapasset så får vi en skön stund för återhämtning då vi vilar till gongarnas läkande vibrationer, som tar oss till djup avslappning och ger lugn och ro i sinnet. Sedan avslutar vi alltid med en meditation. Alla kan delta, nybörjare som erfarna, utan någon som helst prestation.

Varmt och hjärtligt välkomna!

 

Kursledare: Anna Cato.

Anna är KRI-certifierad yogalärare enligt Yogi Bhajan, utbildad på Yogainstitut i Karlstad. Hon har gått Kundaliniyoga Teacher Training Level 1 och Level 2 Mind and Meditation med huvudlärarna Sada Sat Singh och Sada Sat Kaur ifrån Italien/USA. Hon är även gått Medicinsk Yogalärarutbildning för kundaliniyogalärare med Ulrika Berglind och Ina Anaveden Berglind.

 

Anna delar yogan med glädje - enkelt, varmt och kärleksfullt. Allt för allt hjälpa dig att komma i kontakt med din egen inre kraft för ett liv i större närvaro, medvetenhet och livsglädje.

Anna är medlem i SKY, Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund.

 

 

Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, (snett mittemot Herrhagskyrkan)
Kontakt : Anna Cato, 0702-222536, anna.cato@yogainstitutet.nu

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading