Kundaliniyoga

Morgonyoga - Fredagar 7.00-8.00 Start 13/4

Fredag 13 April 2018 07:00 - 08:00

 

Vecka 15-22. Pris: 1070 kr/8 ggr.

Att göra yoga på morgonen är en väldigt fin start, som ger dig glädje och energi och hjälper dig att möta dagen mer lugn och balanserad. Vi jobbar med sköna yogaövningar, andning, avslappning och meditationer, så att både kropp, sinne och själ får sitt. Yoga stärker oss både fysiskt och mentalt och ger oss en mer balanserad vardag med ökad livskvalitet. Kom och upplev själv vad det innebär att starta dagen med yoga och vilka positiva förändringar det skapar i din vardag.

 

Den här yogan passar alla, oavsett förutsättningar, då du anpassar det efter din egen nivå. Det finns ingen alls prestation, utan du ger dig precis det som just du behöver. Alla är varmt välkomna!

AnnaCato

 

 

Kursledare: Anna Cato.

Anna är KRI-certifierad yogalärare enligt Yogi Bhajan, utbildad på Yogainstitut i Karlstad. Hon har gått Kundaliniyoga Teacher Training Level 1 och Level 2 "Mind and Meditation" samt "Stress and Vitality" med huvudlärarna Sada Sat Singh och Sada Sat Kaur ifrån Italien/USA. Hon är även gått Medicinsk Yogalärarutbildning för kundaliniyogalärare med Ulrika Berglind och Ina Anaveden Berglind.

Anna delar yogan med glädje - enkelt, varmt och kärleksfullt. Allt för allt hjälpa dig att komma i kontakt med din egen inre kraft för ett liv i större närvaro, medvetenhet och livsglädje.

Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, (snett mittemot Herrhagskyrkan)
Kontakt : Anna Cato, 0702-222536, anna.cato@yogainstitutet.nu

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading
loading