Kundaliniyoga

Kundaliniyoga med Sonja - Torsdagar kl.19.15-20.45 Start 25/10

Torsdag 25 Oktober 2018 19:15 - 20:45

 

V.43-50 (ej v.44) Pris: 985 kr/ 7 ggr

Kundaliniyoga är en fysisk och mental träningsteknik som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla, kraftfulla tekniker för avslappning och koncentration, utformade för att passa olika människor. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

Vi gör ett yogapass och efter det får vi en skön stund för återhämtning då vi vilar, ibland till gongarnas läkande vibrationer som tar oss till djup avslappning. Sedan avslutar vi med en meditation. Alla kan delta, nybörjare som erfarna, helt utan prestation.

I alla grupper går vi igenom grunderna de två första tillfällena.

Varmt välkommen, precis som du är!

 

 

Sonja ALW 2 2

 

Kursledare: Sonja Österlund

 

Sonja är KRI certifierad Kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan sedan 2008.

Medlem i Sky - Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund. Har gått två av fem Level 2, utbildad Childplay yogainstruktör och Level 1 i healingtekniken Sat Nam Rasayan. Sonja har också gjort flera resor till indien där hon fördjupat sig inom yogan och den yogiska filosofin. Idag arbetar hon som förskolelärare. 

Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, 652 22 Karlstad (snett emot Herrhagskyrkan)
Kontakt : sonja.yogainstitutet@gmail.com

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading