Kundaliniyoga

Kundaliniyoga med Therese - Onsdag kl.18.30-20.00 22/5

Onsdag 22 Maj 2019 18:30 - 20:00
Yoga onsdag 22/5 Pris: 180 kr
 
- Yoga för att balansera chakrasystemet
- Cirkulär andning, ingår i passet
- Meditation for a calm heart
 
Lärare: Therese Karlsson
 
IMG 5382Började med kundaliniyoga på Yogainstitutet 2011 och går just nu en utbildning till Kundaliniyogalärare Level 1 och är färdigutbildad i maj 2019.
 
Att jag fastnade för just Kundaliniyoga är att man ser till helheten med både kropp, sinne och själ. Yogan ger oss verktyg för att hantera stressen i vardagen och för att bli mer medvetna, den ger oss också en rörligare och starkare kropp. Jag önskar förmedla och ge Er verktyg för att ta hand om Er själva både på insidan och utsidan. Vi kommer under två onsdagar göra ett o samma yogapass där vi landar i andetaget och mjukar upp våran rygg. Du väljer om du vill komma på ett eller båda passen. Välkommen precis så som du är, nybörjare eller inte, vi gör alla yoga utifrån just vår egen förutsättning.
 
Meddela i anmälan om du vill komma båda gångerna eller endast en.
Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, 652 22 Karlstad (snett emot Herrhagskyrkan)
Kontakt : there_se@hotmail.com

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading