Workshops

Pranayam - Yogisk andningsteknik för mer energi & lugn i vardagen Måndag 8/1 på Nygatans yoga i Örebro

Måndag 08 Januari 2018 18:00 - 20:00

I denna workshop får du en upplevelse och förståelse av andningsteknik och flödet av energi. Pranayama är med andra ord möjligheten att dirigera prana, livskraft i kroppen. Detta är viktigt för att fördjupa din upplevelse i varje yogapass du utför. Du lär dig att på ett bra sätt finna ett samband mellan ditt andetag och rörelsen du utför. Detta inkluderar kroppslås, bandhas, och hur du genom dessa kan ge dig en helt ny upplevelse av energi i vardagen. Starta nya året med rätt verktyg för att generera kraft, energi och ett behagligt lugn inombords. Workshopen avrundas med en lite längre gongvila!

Tid: Måndag den 8 januari kl 18.00-20.00

Pris: 350 kr

 

Om du önskar veta mer om yogalärarutbildning som vi startar i mars 2018 i Örebro, kan du stanna efteråt och ställa frågor (det går även bra att enbart komma och få info om den om du inte har möjlighet att vara med på workshopen)!

  

Kursledare är Birgitta Hedman, KRI Associate Yoga Teacher trainer, Yogaterapeut som också är lärare på Yogalärarutbildningen. 

birgittaogongen3

Birgitta Hedman är huvudlärare på Yogainstitutet i Karlstad. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är KRI diplomerad Kundaliniyoga lärare, Mediyogalärare, yogaterapeut och gravidyogalärare, taktil massör enligt Takti Pro och gongmästare genom Don Conreaux. Mellan 2009-2012 utbildade Birgitta instruktörer i Medicinsk yoga enligt Göran Boll. Birgitta håller även grupper i Kvinnoyoga och Gravidyogautbildning i både Sverige och Norge. 2011 utbildade sig Birgitta även i Hormonyoga för Dinah Rodrigues, vilket är till stor hjälp för de som har hormonella besvär. Sedan 2014 arrangerar hon Kundaliniyoga Teacher Training Level 1 på Yogainstitutet. Här ges även Level 2 av Kundaliniyogalärarutbildningen. 

Birgitta har en gedigen utbildningserfarenhet efter att ha arbetat med utbildning i 25 år och med yoga i 15 år. Genom dessa delar hjälper Birgitta dig som yogaelev att utvecklas och komma djupare inom dig. Birgitta ger både yogakurser och enstaka konsultationer, både till enskilda och gravida. Hon är medlem i SKY Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund och IKYTA International Kundaliniyoga Teachers Association.

Plats : Nygatans yoga i Örebro, Nygatan 38
Kontakt : Birgitta Hedman birgitta@yogainstitutet.nu eller 070-23 77 894

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading