Workshops

Hjärtchakrat - yoga, meditation och gongavslappning - 11 feb kl14.00-16.30

Söndag 11 Februari 2018 14:00 - 16:30
 
Det här tillfället är fullt, men om du vill stå på väntelista vid ev återbud så kan du maila anna.cato@yogainstitutet.nu
 
Hjärtchakrat är centrum för kärleken och medkänslan, både till oss själva och andra. När vårt hjärtchakra är i balans så får vi en större förståelse fullsizeoutput d3aför livet och universum, att vi alla hör ihop och är här för varandra. Vi får en djupare tillit och kärlek till oss själva som hjälper oss att hantera och acceptera livets utmaningar. Med hjärtat kan vi lyssna in, känna efter vad vi egentligen önskar av livet och de vi möter, och vi får mod att följa vår inre röst, leva livet med mera glädje.
 
Vi kommer att yoga och meditera för att öppna upp för flödet av kärlek, frid och energi i våra liv, och vi kommer även ha skön djupavslappning till tonerna från gongarna. Vi lägger stort fokus på att vara närvarande och blicka in i oss själva, för att skapa ett inre lugn och hitta in till vår egen kraft och energi. 
 
 
 Efteråt så ingår det te och rawfoodboll för de som önskar.
 
 
 Alla är varmt och hjärtligt välkomna, nybörjare som erfarna, då alla deltar helt efter sin egen förmåga och efter egna förutsättningar. Kom precis som du är!
 
Pris: 250 kr
Kursledare: Anna Cato.
 
AnnaCato
 
Anna är KRI-certifierad kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan, utbildad på Yogainstitutet i Karlstad. Hon har gått Kundaliniyoga Teacher Training Level 1 och Level 2 Mind & Meditation med huvudlärarna Sada Sat Singh och Sada Sat Kaur från Italien/USA. Hon har även gått Medicinsk Yogalärarutbildning för Ulrika Berglind och Ina Anaveden Berglind. Anna är medlem i SKY, Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund.
 
Anna delar yogan med glädje - enkelt, varmt och kärleksfullt. Allt för att hjälpa dig komma i kontakt med din egen inre kraft för ett liv i större närvaro, medvetenhet och livsglädje.
 
 
 
 
Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, (snett mittemot Herrhagskyrkan)
Kontakt : Anna Cato 0702-222536, anna.cato@yogainstitutet.nu

Tillbaka