Workshops

Mind & Meditation & Mantra Dance 2 workshops med Siri Sadhana från London - 20 sep 14.00-20.30

Torsdag 20 September 2018 14:00 - 20:30

 

SiriSadhana3En halvdag för påfyllnad av kundaliniyoga, meditation, mantran och dans för att uppleva mer innerlighet, glädje av att använda hela din kropp i sång, dans och meditation. Ett lugnare sinne är ett mer glädjefyllt sinne.

Siri Sadhana är en mycket uppskattad yogalärare, mantrasångerska och danslärare från London. Vi på Yogainstitutet använder ofta hennes musik i våra yogaklasser så om du vill möta en av de som vi inspireras av är detta ett verkligt tillfälle. 

 

Workshop 1: Mind & Meditation kl 14.00-16.30

Denna workshop lär dig tekniker från Kundaliniyogan för att hjälpa sinnet att få lugn och ger dig en förståelse över hur sinnet fungerar. Vad kan vi göra när vi är mitt uppe i stress och press? Hur fungerar meditation? Ett lugnare sinne är ett gladare sinne. Kundaliniyogans rika och urgamla tradition har många tekniker för att hjälpa oss att känna glädje, känna oss levande och genom meditation hjälpa oss att fokusera och koncentrera oss bättre. Ett fokuserat sinne är ett mer effektivt sinne. Hur kan du stödja dig själv i din vardag genom meditation.

 

Vi gör en paus mellan workshoparna för mat.

 

Workshop 2: Mantra Dance kl 18.00-20.30

Denna workshop kombinerar kraften i att vibrera och tona upp din röst genom kundaliniyoga mantran, och få tillgång till den frihet och glädje som dansen också ger. Vi börjar med att värma upp kroppen genom att dansa igenom kroppen i en härlig rörelse-sekvens, som är utarbetad för att låta kroppen gå in i en läkande och tranformerande process för att uppnå ett tillstånd av glädje och lätthet till tonerna av musik som talar till din själ och ditt hjärta så att dina cellar börjar nynna. Sedan värmer vi upp vår röst och öppnar upp alla vibrerande hålrum i kroppen för att uppleva vår rösts potential med mantran från Kundaliniyoga traditionen

Tid: torsdag 20 sep kl 18.00-20.30

Pris: EARLY BIRD t o m 13/9: 690 kr för båda workshops eller 390 kr för en enstaka workshop.

Efter 13/9: 780 kr för båda worskhops eller 430 kr för enstaka workshop.

Plats: meddelas vid anmälan eftersom vi kommer vara på annan plats än Yogainstitutet för denna workshop, centralt i Karlstad

Workshopen hålls på lättförståelig engelska och det går lätt att följa med i rörelser, meditationer och övningar för att öppna upp din röst.

 

Kursledaren: Siri Sadhana från London

BOKNING
Du anmäler dig till båda workshops här nedanför, genom att fylla i dina uppgifter.

Även om du bara önskar gå ena workshopen kan du anmäla dig här men skriv då i meddelande-raden vilken workshop du vill vara med på så skickas en faktura endast för den ena workshopen. 

Siri Sadhana photo

ABOUT THE TEACHER
Siri Sadhana Kaur, from London, encourages others to experience themselves as joyful instruments of expression and transformation. She studied and performed in singing, music and physical theatre with the innovative movement master Jacques Lecoq in Paris, then qualified as an instructor of Tai Chi Chuan, practising for 20 years. 
In 2004 she trained in Kundalini Yoga and then The Nia technique - a holistic dance based practice. She is a Kundalini level 2 KRI teacher, Professional trainer with ATA, PGCE/Cert Ed qualified teacher and Nia blue belt teacher. She delivers Yoga teacher trainings internationally with the Karam Kriya school. Siri has produced 6 music and mantra Cds and runs Kirtans, Gong baths and dance/singing events.
Find her music on Spotify. http://sirisadhana.com/

 

Kontakt : Birgitta Hedman birgitta@yogainstitutet.nu eller 070-23 77 894

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading