Workshops

Mors Dags Yoga med Elin - Sön 26/5 kl.16.30-18.30

Söndag 26 Maj 2019 16:30 - 18:30

 

Mors Dags Yoga! Att fira den kvinnliga inre styrka som du är född med. Kom som du är (du behöver ej ha fött barn). Ta med dig din mamma, din dotter, din son, din man, din far, en nära vän eller kom själv, vilket du än känner för.

 

Unna dig en lugn stund för att komma i kontakt med din inre röst och styrka. Med hjälp av medveten andning, ett yogapass, vila till gongens vibrationer och en avslutande meditation skapas en fin harmoni och balans i din kropp, själ och sinne. Gör dig redo inför sommaren att lyssna inåt och välja mer av det som får dig att må bra, att känna en inre frid och en närvaro i allt det vackra som naturen har att ge under försommaren.
För att fylla alla sinnen på upplevelser kommer det finnas grön smoothie med tilltugg efteråt att samlas kring.
 
Pris: 250 kr/per person

  

Elin 2 Lärare: Elin Hansson

Elin är under utbildning till Kundaliniyogalärare, Teacher Training Level 1 med huvudlärare Sada Sat Kaur från Italien/USA och Dharma Singh från Tyskland och blir färdig i maj 2019. Elin har gått gongutbildning för Birgitta Hedman och är tidigare diploimerad jympaledare för Friskis & Svettis. Elin förmedlar yogan med ett lugn och en tydlighet samt uppmanar dig att hitta din inre styrka och medvetenhet.

      

Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, 652 22 Karlstad, (snett mittemot Herrhagskyrkan)
Kontakt : Elin Hansson, 070-388 89 33, elin_hansson85@hotmail.com

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading