Schema

Gratis sommaryoga i Stadsträdgården tisdagar och torsdagar kl.17.30-18.30 v.26-33

Tisdag 26 Juni 2018 17:30 - 18:30

 

Kom till Karlstads vackra botaniska Stadsträdgård och njut av härlig kundaliniyoga/medicinsk yoga tillsammans med oss i en fin miljö. Vi varierar yogapass IMG 9693under sommaren för att stärka både kropp och sinne, vi tar hand om rygg, axlar och nacke och skapar skön energi som ger ett behagligt lugn i kroppen efteråt. Ibland slappnar vi av till ljudet av en gong och ibland till fågelsång och vacker musik. Vi avslutar alltid med en kort meditation efter vilan.

 

Du tar själv med liggunderlag, ev sittkudde och gärna en filt så du inte fryser i avslappningen. Bekväma mjuka kläder efter väder. Om det regnar så är vi inne på Yogainstitutet. Där går det in 30 stycken så då är det först till kvarn. Kolla Yogainstitutets Facebookssida för att veta var vi är. Där meddelar vi en timme före var vi håller passet.

 

IMG 9694

 

 Våra olika lärare är alla internationellt certifierade kundaliniyogalärare, eller under utbildning. 

 

Vi är på plats varje tisdag och torsdag kl.17.30-18.30 v.26-31, samt tisdagar v.32-33. Alla är varmt välkomna, både nybörjare och erfarna. Det här är en inkluderande yogaform där alla kan delta efter sina egna förutsättningar, och vi ser fram emot att dela härliga sommarkvällar tillsammans. 

Tillbaka