Schema

Gravidyoga

Onsdag 14 November 2018 16:45 - 18:15

V. 43-50, (ej V44) 985 kr/7ggr inkl kompendium & tre ljudfiler med yogapass.

Det här är en kurs för dig och ditt väntande barn. En stund i absolut lugn och ro, med ett inre fokus på barnet i magen. Här gör vi mjuka yogaövningar, tränar andnings- och fokuseringstekniker, uthållighetsträning och avslappning. Viktiga delar under graviditet och inför förlossning - ditt livs viktigaste ögonblick.

Du som redan gått en gravidyogakurs kan i mån av plats gå med enstaka tillfällen för 150kr fram till förlossningen, men om du vill gå ett enstaka tillfälle behöver du meddela det till Birgitta. Kontaktuppgifter finns nedan.

Du kan alltid ta igen missade tillfällen på andra grupper under veckan, i mån av plats. 

 

Kursledare: Birgitta Hedman.    

birgittaogongen3

Birgitta Hedman är huvudlärare på Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är KRI Professional Yoga Teacher Trainer, Mediyogalärare, yogaterapeut och KRI gravidyogalärare, taktil massör enligt Takti Pro och gongmästare genom Don Conreaux. Mellan 2009-2012 utbildade Birgitta instruktörer i Medicinsk yoga enligt Göran Boll. Birgitta håller även grupper i Kvinnoyoga och Gravidyogautbildning i både Sverige och Norge. 2011 utbildade sig Birgitta även i Hormonyoga för Dinah Rodrigues, vilket är till stor hjälp för de som har hormonella besvär. 2014 startade hon upp en yogalärarutbildning - KRI Kundaliniyoga Teacher Training Level 1 på Yogainstitutet. Här ges även Level 2 av Kundaliniyogalärarutbildningen. 

 

Birgitta har en gedigen utbildningserfarenhet efter att ha arbetat med utbildning i 30 år och med yoga i 16 år. Genom dessa delar hjälper Birgitta dig som yogaelev att utvecklas och komma djupare inom dig. Birgitta ger både yogakurser och enstaka konsultationer, både till enskilda och gravida. Hon är medlem i SKY Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund och IKYTA International Kundaliniyoga Teachers Association

Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, snett mittemot Herrhagskyrkan
Kontakt : Birgitta Hedman 070 - 23 77 894, birgitta@yogainstitutet.nu

Tillbaka