Schema

Kundaliniyoga: Afterwork med Ulrika - Fredagar 17:30-18:45

Fredag 16 November 2018 17:30 - 18:45

V.43-50 (ej v.44) Pris: 975 kr/ 7 ggr. 

 

Kundaliniyoga är en fysisk och mental träningsteknik som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla, kraftfulla tekniker för avslappning och koncentration, utformade för att passa olika människor. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.

Vi gör ett yogapass och efter det får vi en skön stund för återhämtning då vi vilar, ibland till gongarnas läkande vibrationer som tar oss till djup avslappning. Sedan avslutar vi med en meditation. Alla kan delta, nybörjare som erfarna, helt utan prestation.

 

I alla grupper går vi igenom grunderna de två första tillfällena.

Varmt välkommen, precis som du är!

IMG 2586

 

Kursledare: Ulrika Rhöse.

Ulrika är färdig kundaliniyoga- och meditationslärare i september 2018, utbildad vid Yogainstitutets Kundaliniyoga Teacher Training. Ulrika är från Kalmar men bor med sin familj i Karlstad sedan 14 år tillbaka. Hon förmedlar yogan på ett varmt och tydligt sätt, allt för en större medvetenhet i vad just din kropp behöver och för att även ge den mer kraft och uthållighet. 

 

 

 

Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, (snett mittemot Herrhagskyrkan)
Kontakt : Ulrika Rhöse, ulrika.rhose@icloud.com, 070-822 52 76

Tillbaka