Schema

Kundaliniyoga med Birgitta - Tisdagar 18.00-19.30

Tisdag 20 November 2018 18:00 - 19:30

V.35-50, (ej V44) 2 080kr/15 ggr. 

Kundaliniyoga är en fysisk och mental träningsteknik som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker samt olika typer av meditationer.  Det handlar om enkla, kraftfulla tekniker för avslappning och koncentration, utformade för att passa olika människor.  Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar.  Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet - anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar.    

 

Vi gör ett yogapass och därefter får vi en skön stund för återhämtning då vi vilar, ibland till gongarnas läkande vibrationer som tar oss till djup avslappning. Sedan avslutar vi med en meditation. Alla kan delta, nybörjare som erfarna, helt utan prestation. I alla grupper går vi igenom grunderna de två första tillfällena. 

Kom som du är och gå hem lite mer som dig själv!

 

Kursledare: Birgitta Hedman, KRI Professional Teacher Trainer, Yogaterapeut, lärare på Yogalärarutbildningen. 

birgittaogongen3

 Birgitta Hedman är huvudlärare på Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är KRI Professional Teacher Trainer, Mediyogalärare, yogaterapeut och gravidyogalärare, taktil massör enligt Takti Pro och gongmästare genom Don Conreaux. Mellan 2009-2012 utbildade Birgitta instruktörer i Medicinsk yoga enligt Göran Boll. Birgitta håller även grupper i Kvinnoyoga och Gravidyogautbildning i både Sverige och Norge. 2011 utbildade sig Birgitta även i Hormonyoga för Dinah Rodrigues, vilket är till stor hjälp för de som har hormonella besvär. 2014 startade hon upp en yogalärarutbildning - Kundaliniyoga Teacher Training Level 1 på Yogainstitutet. Även Level 2 av Kundaliniyogalärarutbildningen ges här.  Vi finns även nu med yogalärarutbildning i Örebro. 

Birgitta har en gedigen utbildningserfarenhet efter att ha arbetat med utbildning i 30 år och med yoga i 16 år. Genom dessa delar hjälper Birgitta dig som yogaelev att utvecklas och komma djupare inom dig. Birgitta ger både yogakurser och enstaka konsultationer, både till enskilda och gravida. Hon är medlem i SKY Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund och IKYTA International Kundaliniyoga Teachers Association.

 

 

Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, 652 22 Karlstad (snett mittemot Herrhagskyrkan)
Kontakt : Birgitta Hedman 070-2377894, birgitta@yogainstitutet.nu

Tillbaka