Schema

After-Work med Yoga, klang & gong i Örebro, Nygatans yoga - 23 nov kl 18-19 med efterföljande möte om yogalärarutbildningen som startar 2019

Fredag 23 November 2018 18:00 - 19:00

Hang BirgittaLanda efter veckan in i ett lugn som får följa dig resten av helgen. Vi startar med ett kort yogapass med lugna rörelser och sträcker sedan ut på rygg till klang och gong. Ett skönt sätt att avsluta veckan för att släppa allt och gå in i helgkänslan. Tonerna klingar gott i kropp, själ och sinne och sköljer som en inre dusch i dig. Sinnet blir lugnt och du kan släppa spänningar i kroppen. 

Detta tillfälle gör vi i samband med att vi håller yogalärarutbildningen Kundaliniyoga i Örebro. Är du själv intresserad av vår yogalärarutbildning? Kom efteråt och ställ frågor efter gongbadet. Vi är här och svarar på frågor samtidigt som du kan möta några av de nuvarande deltagarna på utbildningen och höra vad de tycker om utbildningen. Utbildningen startar i mars i Karlstad och i september i Örebro 2019. Det är en utbildning som ger dig en KRI certifiering som är gångbar över hela världen.

Pris: 150 kr

Tid:  Fredag kl 18.00-19.00 den 23 november

Kursledare:

Birgitta Hedman från Yogainstitutet i Karlstad, KRI Professional Yoga Teacher Trainer, Gongutbildad via Don Conreaux 

Nina Sagulin från Stockholm KRI Kundaliniyoga Teacher

 

Anmälan görs genom att fylla i nedanstående formulär. Då skickas automatiskt en faktura och en kursbekräftelse till dig.

Plats : Nygatans yoga i Örebro, Nygatan 38
Kontakt : Birgitta Hedman birgitta@yogainstitutet.nu eller 070-23 77 894

Tillbaka

Hitta dina uppgifter

Så här registrerar du dig på kursen.

Skriv in din e-postadress och klicka på knappen "Hitta". Saknas någon uppgift om dig behöver du fylla i det i formuläret som kommer upp och klicka på knappen "Uppdatera mina uppgifter" som dyker upp när du ändrar i formuläret. Tryck därefter "Registrera mig på kurs". Om du är ny kund går du in på nästa flik och anger dina uppgifter och trycker på "Registrera mig på kursen".
Om du upplever problem med registreringen kontrollera att du fyllt i ALLA fält som är markerade med en stjärna (*).
Kunduppgifter
Alla fält markerade med * måste fyllas i för att registreringen skall kunna genomföras!

loading