Schema

Gravidyoga - Onsdagar 16.45-18.15

Onsdag 06 Februari 2019 16:45 - 18:15

V.4-11, 1140 kr/8 ggr inkl kompendium på pdf & tre yogapass på ljudfil.

Det här är en kurs för dig och ditt väntande barn. En stund i absolut lugn och ro, med ett inre fokus på barnet i magen. Här gör vi mjuka yogaövningar, tränar andnings- och fokuseringstekniker, uthållighetsträning och avslappning. Viktiga delar under graviditet och inför förlossning - ditt livs viktigaste ögonblick.

 

 I priset ingår ett kompendium på pdf med alla yogapass, andningteknik och övrigt som informeras om på kursen samt tre ljudfiler med tre yogapass så att du kan starta hemma med din praktik. Detta skickas till dig då du varit på första tillfället. På så sätt kan du stärka dig under din graviditet och få ett bra stöd i yogan och andningstekniken för att träna det även hemma.

 

Du som redan gått en gravidyogakurs kan i mån av plats gå med enstaka tillfällen för 150kr fram till förlossningen, men om du vill gå ett enstaka tillfälle behöver du meddela det till Birgitta. Kontaktuppgifter finns nedan.

Du kan alltid ta igen missade tillfällen på andra grupper under veckan, i mån av plats. 

 

 

 

Lärare: Birgitta Hedman

 

Birgitta gongBirgitta Hedman är huvudlärare på Yogainstitutet. Hon har haft yogagrupper sedan 2002 och ständigt vidareutbildat sig. Hon är KRI Professional Yoga Teacher Trainer, Mediyogalärare, yogaterapeut och KRI gravidyogalärare, taktil massör enligt Takti Pro och gongmästare genom Don Conreaux. Birgitta har deltagit både i "Conscious Pregnancy yoga training" med Tarn Taran Kaur från USA, "YogaDoula training" med Guru Jagat Kaur från Frankrike samt kvinnoyogakurser i Sverige.

Mellan 2009-2012 utbildade Birgitta instruktörer i Medicinsk yoga enligt Göran Boll. Birgitta håller även grupper i Kvinnoyoga och Gravidyogautbildning i både Sverige och Norge. 2011 utbildade sig Birgitta även i Hormonyoga för Dinah Rodrigues, vilket är till stor hjälp för de som har hormonella besvär. 2014 startade hon upp en yogalärarutbildning - KRI Kundaliniyoga Teacher Training Level 1 på Yogainstitutet. Här ges även Level 2 av Kundaliniyogalärarutbildningen. Hon undervisar på yogalärarutbildningarna i både Stockholm, Oslo, Karlstad och Örebro.

Birgitta har en gedigen utbildningserfarenhet efter att ha arbetat med utbildning i 30 år och med yoga i 17 år. Genom dessa delar hjälper Birgitta dig som yogaelev att utvecklas och komma djupare inom dig. Birgitta ger både yogakurser och enstaka konsultationer, både till enskilda och gravida. Hon är medlem i SKY Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund och IKYTA International Kundaliniyoga Teachers Association

 

 

 

Plats : Yogainstitutet, Sveagatan 14, 652 22 Karlstad, (snett mittemot Herrhagskyrkan)
Kontakt : Birgitta Hedman birgitta@yogainstitutet.nu eller 070-23 77 894

Tillbaka